ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

5 hyvän olon lahjaa äideille

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Mietitkö lahjaa omalle äidillesi tai lastesi äidille? Kokosimme parhaat hyvän olon lahjaideat kaikenlaisille äideille.

1. Lahjakortti ayurvediseen kasvohoitoon
Ayurvedinen kasvohoito on kokonaisvaltaisesti rentouttava kokemus, jossa käytetään asiakkaan omalle kehotyypille valittuja eteerisiä öljyjä. Hoito ravitsee, kosteuttaa ja silottaa tehokkaasti ihoa sekä poistaa turvotusta. Hoitotuotteina käytetään 100 % luonnollisia eteerisiä öljyjä, jotka eivät sisällä synteettisiä hajusteita ja lisäaineita sekä hyödynnetään yrttejä ja kasviuutteita. Hoitoon kuuluu myös pään ja kasvojen hieronta. Ayurvedinen kasvohoito kestää 75 minuuttia.

Hinta: 108 € (hankittavissa vain PUR myymälöistä)

2. Scentered aromaterapeuttinen tuoksupuikko "Love"
Tuote kertoo lahjansaajalle sen tärkeimmän: olet rakas. Tuoksupuikon aidoilla eteerisillä öljyillä on myös mielialaa kohottava vaikutus ja sanotaankin että se on paras lääke alakuloon heti halauksen jälkeen! Raaka-aineista ruusu ja jasmiini lämmittävät sydänalaa,  patsuli tasapainottaa ja setripuu rauhoittaa mieltä. Puikossa tuoksuvat myös mm. neilikka, appelsiini ja vanilja. Äitienpäivätarjouksena saat tuotteesta 15 prosentin alennuksen. Tarjous voimassa 13.5. saakka.

Hinta: 16,90 € (norm. 19,90 €)

 


3. Wild Nutritionin luonnolliset ravintolisät
Wild Nutritionin ravintolisät ovat valmistettu puhtaista ja  luonnonmukaisista raaka-aineista ainutlaatuisella menetelmällä, joka mahdollistaa valmisteiden imeytymisen hyvin elimistön käyttöön. Äitienpäivätarjouksena saat 15 prosentin alennuksen Daily Multi Woman monivitamiinista ja kauneustuotteista Skin, Hair and Nails sekä Hyaluronihappo . Tarjous voimassa 13.5. saakka.

Hinnat: Daily Multi Woman monivitamiini 36,08 € (norm. 42,45 €)

Skin, Hair & Nails 36,08 € (norm. 42,45 €) ja Hyaluronihappo: 53,35 € (norm. 62,75 €)

4. i+m vegaanisen kosmetiikkasarjan taivaallisilta tuoksuvat
Madame Inge -uutuudet
Kuten muutkin i+m-sarjan tuotteet, myös nämä uutuudet ovat 100 prosenttisesti vegaanisia ja arvokkaiden luomu raaka-aineidensa ansioista mitä erinomaisimpia hinta-laatusuhteeltaan.
Yli 30-vuotiaalle iholle suunnitellut Madame Inge vartalo mousse ja kuoriva suihkugeeli sisältävät arvokasta ja mahdollisimman vähän käsiteltyä argan- ja sembransiemenöljyjä. Ekstrabonuksena huumaava tuoksu, johon äiti takuulla tykästyy.

Hinta: body mousse 22,95 € ja kuoriva suihkugeeli 19,45 €

 

5. Laatutietoiselle äidille luomupuuvillameikkipussi 
Ruotsalaisen Gyllstadin kaunis ja kestävä luomupuuvillameikkipussi ilahduttaa taatusti laatutietoistakin äitiä. Valittavana useita eri kuoseja.

Hinta: S-koko 17 € ja M-koko 32 €

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.