ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

5 tehokasta luonnon omaa antibioottia

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Antibioottikuureja määrätään ja syödään tänä päivänä valitettavan helposti ja sen seurauksena monien ihmisten ruoansulatusjärjestelmä on rempallaan ja heidän oma, luonnollinen immuniteetti eri tyyppisiä infektioita vastaan tulevaisuudessa on heikentynyt. Toisinaan antibioottikuuriin turvautuminen saattaa olla viisas päätös, mutta halusimme tarjota matkan varrelle myös luonnollisia vaihtoehtoja, joista myös ruoansulatusjärjestelmäsi tykkää. Tässä 5 tehokasta luonnon omaa antibioottia!

Valkosipuli

Ensimmäisenä kaikkien tuntema valkosipuli, jota on käytetty kotihoidossa jo pitkään. Itse asiassa sitä on käytetty lääkinnällisesti eri kulttuureissa ympäri maailman jo tuhansien vuosien ajan.

Valkosipuli on vahva vahvistaja, jolla on antimikrobisia sekä viruksia ja sieniä torjuvia ominaisuuksia. Valkosipuli auttaa myös suojaamaan ja poistamaan ei-toivottuja bakteereja. Se sisältää myös runsaasti luontaisia antioksidantteja, jotka tuhoavat vapaita radikaaleja. Tämä puolestaan tukee vahvaa immuunijärjestelmää.

Valkosipulin aktiiviainesosa, allisiini, on avaintekijä vahingollisten bakteerien tappamisessa ja torjumisessa. Lisää siis valkosipulia ruokavalioosi: syö joko raakana, lisää lämpimään teehen tai kevyesti keitettyyn ruokaan.

Kolloidinen hopea

Kolloidinen hopea on tunnettu tehokkaana antibioottina jo vuosisatoja. Alfred Searlen mukaan se voi jopa tappaa kaikista vaarallisimpia taudinaiheuttajia. Searlen väitteiden mukaan kolloidisen hopean suurin hyöty on se, että se tappaa mikrobit nopeasti ilman myrkyllisiä sivuvaikutuksia. Myös viimeisimpien tutkimuksien mukaan kolloidinen hopea voi tuhota antibiooteille immuuneja mikrobeja kuten MRSA, lintuinfluenssa sekä SARS.

Oreganoöljy

Oreganoöljy voi hoitaa taudinaiheuttajabakteerit pois häiritsemättä hyödyllisiä bakteereita. Se on myös viruksia ja sieniä torjuva, mikä tekee siitä tehokkaan luonnon oman antibiootin. Aktiivisin mikrobien vastainen ainesosa oreganoöljyssä on carvacrol. Varmista, että oreganoöljy sisältää vähintää 70% carvacrolia, mikäli haluat sen olevan tehokas.

Auringonhattu-uute

Auringonhattu-uutetta on käytetty hoitona lukuisiin infektioihin jo satoja vuosia. Perinteisesti sitä on käytetty erityisesti avohaavojen, kurkkumädän, verenmyrkytyksen ja muiden bakteerien aiheuttamien sairauksien hoitoon.

Nykyään tätä potentiaalista yrttiä käytetään enimmäkseen vilustumisen ja flunssan hoitoon. Auringonhattu-uutteella on nimittäin kyky tuhota bakteerien kaikista vaarallisimpia muotoja kuten staphylococcus aureus, mikä aiheuttaa tappavaa MRSA:ta.

Manuka-hunaja

Ehkä kaikista maittavin antibiootti löytyy manuka-hunajan muodossa. Manuka voi tappaa lukuisia taudinaiheuttajia kuten MRSA sekä lihansyöjäbakteeri.  Tutkimuksissa todettiin, ettei bakteerit kehittäneet minkäänlaista resistenttiä, mikä olisi tehnyt manukasta lopulta tehotonta.

Tämä viiden kohdan lista on vain pieni pintaraapaisu luonnon omiin antibiootteihin, mutta kuitenkin hyvä alku oman luonnonapteekin kokoamiseen. Kasvattaaksesi arsenaalia, harkitse myös reishiä, pau d’arcoa, Una de Gatoa, oliivinlehtiuutetta, neilikkaa, kurkumaa ja jopa sitruunaa.


Lähde: FoodMatters

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.