ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

A. Vogel Echinacea -kurkkusuihke 30 ml

12.95
A. Vogel Echinacea -kurkkusuihke 30 ml
12,95 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Karhealle ja kipeytyneelle kurkulle.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Echinacea kurkkuspray toimii antiviraalisesti ja antibakteerisesti. Sen sisältämä salvia, Salvia officinalis, on suun ja nielun limakalvoja hoitava ja desinfioiva. Punahattu, Echinacea purpurea,
vahvistaa kurkun tervettä toimintaa ja tuo helpotusta nielemiseen. Piparminttu maistuu hyvältä ja tehostaa desinfiointia.
Sorbitoli kosteuttaa kuivaa nielua ja lesitiini vahvistaa limakalvoa.

Echinacea kurkkusuihke on 100% luonnollinen valmiste, eikä sisällä ponnekaasua. Sen pitkä, irrotettava suulake ohjaa suihkeen juuri oikeaan kohtaan syvälle nieluun ja se on myös helppo puhdistaa. Suihke maistuu mielyttävältä ja raikkaalta.Vogel - Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään


Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.085
Pakkauskoko 30 ml
Sisältää Echinacea purpurae, Sorbitol, Salvia officinalis, Alcohol, Soy Lecithin, Mentha piperita, Sucrose Laurate, Limonene, Linalool.

Laktoositon
Käyttöohje Aikuiset ja yli 12-vuotiaat: 2 suihketta nieluun 6-10 kertaa päivässä.
Ravintosisältö 1 ml Echinacea kurkkusuihketta sisältää: punahatun versouutetta 863 mg sekä juuriuutetta 46 mg,
rohtosalvian lehtiuutetta 430 mg, piparminttuöljyä 5 mg sekä sokeriestereitä, soijalesitiiniä ja sorbitolia.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki A.Vogel
Valmistaja Vogel
Valmistusmaa Sveitsi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 431.67
Arvostelut