ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

A.Vogel Hormone Balance - Siveydenpuunhedelmäuute 50 ml

12.9
A.Vogel Hormone Balance - Siveydenpuunhedelmäuute 50 ml
12,90 €

Saatavuus: Varastossa

Vogel-sarjan Hormone balance on korkealaatuinen ja lisäaineeton ravintolisä hormonaaliseen hyvinvointiin - ja naisellisen terveyden tueksi.

Tuotteen raaka-aineena komeileva siveydenpuu eli munkinpippuri on rautayrttikasveihin kuuluva pensasmainen kasvi. Siveydenpuu pitää yllä naisen normaalia hormonitoimintaa koko kuukautiskierron aikana.

Vuorokausiannos (30 tippaa) sisältää 895 mg siveydenpuuhedelmäuutetta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vogel - Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään


Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.115
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Hunaja, vesi, Verbascum thapsus (ukontulikukka) uute, Althaea officinalis (rohtosalkoruusu) juuriuute, kaliumsorbaatti.

Laktoositon
Käyttöohje Suositeltava vuorokausiannos aikuisille (yli 18-vuotiaille): 15 tippaa 2 kertaa päivässä veden kera. Tuotetta käytetään joka päivä ja vaikutuksen voi havaita 1-3 kierron kuluessa. Kun elimistö on päässyt tasapainoon, tuotteen käytön voi lopettaa. Jos oireet alkavat palata, tuotteen voi ottaa uudelleen käyttöön.
Ravintosisältö Siveydenpuunhedelmäuute (Vitex agnus-castus L.) 100 %. Etanoli 69,5 til-%.
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki A.Vogel
Valmistaja Vogel
Valmistusmaa Alankomaat
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 462.66
Arvostelut