ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

A. Vogel Molkosan 500 ml

15.6
A. Vogel Molkosan 500 ml
15,60 €

Saatavuus: Varastossa

Monipuolinen, rauhoittava ja hoitava heratiiviste!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Maitohappokäynyt heratiiviste. Molkosan rauhoittaa ja hoitaa vatsaa, tehostaa ruoansulatusta sekä aineenvaihduntaa ja on luonnollinen tuki painonhallinnassa. Maitohera auttaa terveen bakteerikannan muodostumista suolistossa. Molkosanin voidaan sanoa olevan prebiootti, sillä se auttaa terveen bakteerikannan kasvua suolistossa. Samalla se on myös muodostaa puskuroivan suojakalvon vatsalaukun sisäpinnalle joka auttaa silloin kun vatsaa polttaa ja närästää.Vogel - Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään


Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.805
Pakkauskoko 500 ml
Sisältää Maitoheratiiviste, happamuudensäätöaine (maitohappo)

Laktoositon
Käyttöohje 1 tl - 1 rkl lasilliseen vettä tai kivennäisvettä
Ravintosisältö Ravintosisältö / 100 ml
Energiaa, 90 kJ / 20 kcal
Proteiinia, < 0,5 g
Hiilihydraatteja, < 0,5 g
- josta sokereita, < 0,5 g
- josta laktoosia, 0 g
Rasvaa, < 0,5 g
- josta tyydyttyneitä rasvahappoja, < 0,5 g
Ravintokuitua, 0 g
Natriumia, 0,1 g
L+ -maitohappoa, 7,0 g
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki A.Vogel
Valmistaja Vogel
Valmistusmaa Sveitsi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 31.2
Arvostelut