ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

A.Vogel Salvisan - Salviauute 50 ml

16.9
A.Vogel Salvisan - Salviauute 50 ml
16,90 €

Saatavuus: Varastossa

Salvia (Salvia officinalis) tunnetaan mausteyrttinä, mutta sillä on myös pitkä historia kasvilääkinnässä.

Salvisansopii käytettäväksi vaihdevuosien aikana. Sillä on lievä hikoilutaipumusta ja kuumotusta tasaava vaikutus.

Salvisan-uutetta voidaan käyttää myös suun ja nielun desinfiointiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Vogel - Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään


Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.115
Pakkauskoko 50 ml
Sisältää Salviauute 100 %

Lopullinen etanolipitoisuus n. 65 til-%.
Käyttöohje Sisäisesti 10 – 20 tippaa veden kera kolmesti päivässä. Suun purskutteluun 25 tippaa noin 1 dl:aan vettä 2 – 3 kertaa päivässä. Sisäistä käyttöä ei suositella raskauden tai imetyksen aikana koska saattaa hillitä maidon eritystä. Suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.

Suositeltava vuorokausiannos (30 – 60 tippaa) sisältää: tuoreita salvian lehtiä 339 – 678 mg.
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki A.Vogel
Valmistaja Vogel
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 338
Arvostelut