ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

A. Vogel Urticalcin Nokkostabletti 500 tabl.

16.35
A. Vogel Urticalcin Nokkostabletti 500 tabl.
16,35 €

Saatavuus: Varastossa

Edistää kalkin imeytymistä ja lujittaa yleiskuntoa!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Urticalcin lujittaa yleiskuntoa ja edistää ravinnosta saatavan kalkin imeytymistä. Urticalcin vahvistaa kynsiä, ihoa ja hiuksia sekä auttaa allergisia vaivoja vastaan.Vogel - Fytoterapeuttiset valmisteet kasvilääkintään


Alfred Vogel (1902 - 1996) oli kasvilääkinnän asiantuntija, lahjakas puhuja, tutkimusmatkailja ja kirjailija. Hän arvosti suuresti luontoa ja tunsi sen parantavat voimat. Alfred Vogelin tietous ja taito ovat yhä perusteena A.Vogel tuotteissa.

A.Vogelin luomuviljelylle ja tuotannolle on ominaista että:

kaikki kasvit viljellään BIO-SUISSEN, sveitsiläisen luomuviljelyä valvovan viranomaisen tiukkoja määräyksiä noudattaen ilman kemiallisia lannoitteita ja kasvinsuojeluaineita. Kasvit kerätään hellävaraisesti yleensä auringon nousun aikaan, jolloin kasvit sisältävät korkeimmat pitoisuudet vaikuttavia ainesosia. Käyttämällä tuoreita kasveja varmistamme niiden aktiivisten ainesosien parhaan tehon.

Vogel on mukana useissa luontoa säästävissä ja alkuperäisväestön elinoloja edistävissä hankkeissa. A. Vogelin kasvivalmisteet ja luomuelintarvikkeet eivät auta ainoastaan ihmisiä pysymään terveinä, ne auttavat osaltaan myös luontoa säilymään elinvoimaisena ja monimuotoisena.

A. Vogel on valittu Valitut Palat - Reader’s Digestin vuoden 2016 tutkimuksessa Suomen luotetuimmaksi luontaistuotemerkiksi, nyt jo neljännen kerran!
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.145
Pakkauskoko 500 tabl.
Sisältää Laktoosi, nokkoshierre 10%, tärkkelys, stabilointiaine (rasvahappojen magnesiumsuolat), kalsiumkarbonaatti, piidioksidi, kalsiumfosfaatti, natriumfosfaatti
Käyttöohje 2-4 tablettia kolmesti päivässä.
Ravintosisältö Ravintoaineet / vuorokausiannos (6 tablettia)
Tuoretta nokkosta, 6 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki A.Vogel
Valmistaja Vogel
Valmistusmaa Sveitsi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.03
Arvostelut