Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Aboa Medica Boulardii 60 kaps.

25.4
Aboa Medica Boulardii 60 kaps.
25,40 €
Tehokas hiivaprobiootti
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tehokas hiivaprobiootti.
Saccharomyces boulardii on hiivalaji. Ranskalainen tiedemies Henri Boulard eristi sen vuonna 1923 litsin ja mangostanin hedelmistä.Aboa Medica seuraa vanhaa kasvilääkintä- ja apteekkiperinnettä, joka viimeistään 1960-luvulle tultaessa oli kadonnut apteekeista. Tämä kasvilääkinnän perinne, josta Turun apteekkimuseo on historiallinen muistutus, on edelleen olemassa. Nykyisin se on tullut osaksi luontaistuotekauppaa. Luontaistuotekaupan historia puolestaan liittyy 1950-luvulta alkaneeseen saksalaiseen reformiliikkeeseen, jonka teemana oli ”takaisin luontoon”. Pääasiallinen kauppa muodostui aluksi terveyttä ylläpitävistä elintarvikkeista, kuten rasvaisesta ja rasvattomasta soijajauhosta, vehnänleseistä, vehnänalkioista, kokojyväviljasta jne.

1980-luvulla alkoi silloisiin terveyskauppoihin ilmaantua luontaiselintarvikkeiden lisäksi erilaisia lääkkeenomaisia rohdosvalmisteita muodoissa, joita edesmennyt professori Toivo Rautavaara nimitti puristeiksi, koska sanaa ”tabletti” vierastettiin sen patenttilääkkeeseen vittaavan merkityksen vuoksi. Nykyisin tabletit ja kapselit ovat luontaistuotealan arkipäivää, samoin kuin tinktuurat ja ekstraktit.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Mangosteenimaitohappohiiva, täyteaine: mikrokiteinen selluloosa, kasviselluloosa (kapseli), askorbiinihappo, paakkuuntumisestoaineena piidioksidi ja kasvirasvahappojen magnesiumsuolat.
Käyttöohje 1-2 kapselia päivässä veden kera, aterian yhteydessä, tai lääkärin tai terapeutin ohjeen mukaan.
Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Luontaistuotteet elämäntavaksi.
Ravintosisältö Vaikuttavat aineet /1 kaps /2 kaps
Saccharomyces boulardii 150 mg 300 mg
Eläviä soluja CFU 20x10E9*/g 3mdr** 6 mdr**

*Colony Forming Unit
** mdr = miljardia elävää solua
Tuotemerkki Aboa Medica
Valmistaja Aboa Medica Oy
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.42
Arvostelut

Katso kaikki Aboa Medica tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa