ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Aboa Medica Kalsium-Magnesium-pii -emäsjauhe 120 g

17.1
Aboa Medica Kalsium-Magnesium-pii -emäsjauhe 120 g
17,10 €

Saatavuus: Varastossa

Auttaa imeyttämään useita tunnettuja ravintoainetekijöitä ja tasapainottamaan elimistön happamuutta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kalsium-Magnesium-pii -emäsjauhe auttaa imeyttämään useita tunnettuja ravintoainetekijöitä ja tasapainottamaan elimistön happamuutta.

Kalkkia magnesiumia ja piitä on kaikkien saatava joka päivä riittävästi ravinnon yhteydessä. Luonnossa on paljon näitä ravintoaineita, mutta meidän on itse huolehdittava niiden saannista päivittäin.

Kalsium-magnesium-pii on hyvin monipuolinen emäsmineraaleja sisältävä kivennäisainevalmiste, sillä se sisältää kahdenarvoista kalsiumia ja magnesiumia, jotka ovat juuri sellaisia muotoja, joita elimistö vastaanottaa.

Jauhemuodossa nämä ravintoaineet muodostavat suuremman pinta-alan kuin tableteissa, jolloin hyväksikäytettävyys ja imeytyvyys on tehokasta.

Aboa Medican pii-kalkki-magnesium emäsjauhe ei sisällä natriuma missään muodossa, joten nyt voit helposti lisätä sitä sellaisiin ruokiin ja juomiin jotka eivät tarjoa kovin paljon emäksisyyttä tai jotka eivät anna tarpeeksi emäksisiä mineraaleja, kuten kalkkia ja magnesiumia ja joista puuttuu piitä.Aboa Medica seuraa vanhaa kasvilääkintä- ja apteekkiperinnettä, joka viimeistään 1960-luvulle tultaessa oli kadonnut apteekeista. Tämä kasvilääkinnän perinne, josta Turun apteekkimuseo on historiallinen muistutus, on edelleen olemassa. Nykyisin se on tullut osaksi luontaistuotekauppaa. Luontaistuotekaupan historia puolestaan liittyy 1950-luvulta alkaneeseen saksalaiseen reformiliikkeeseen, jonka teemana oli ”takaisin luontoon”. Pääasiallinen kauppa muodostui aluksi terveyttä ylläpitävistä elintarvikkeista, kuten rasvaisesta ja rasvattomasta soijajauhosta, vehnänleseistä, vehnänalkioista, kokojyväviljasta jne.

1980-luvulla alkoi silloisiin terveyskauppoihin ilmaantua luontaiselintarvikkeiden lisäksi erilaisia lääkkeenomaisia rohdosvalmisteita muodoissa, joita edesmennyt professori Toivo Rautavaara nimitti puristeiksi, koska sanaa ”tabletti” vierastettiin sen patenttilääkkeeseen vittaavan merkityksen vuoksi. Nykyisin tabletit ja kapselit ovat luontaistuotealan arkipäivää, samoin kuin tinktuurat ja ekstraktit.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1739
Pakkauskoko 120 g
Sisältää Kalsiumkarbonaatti, magnesiumkarbonaatti, piidioksidi.


Ravintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua annostusta ei saa ylittää. Ei lasten ulottuville.
Käyttöohje 1 runsas tl, veteen appelsiinimehuun sekoitettuna. Annos voidaan jakaa useisiin pieniin annoksiin päivän mittaan
Ravintosisältö Vaikuttavat aineet: 1 tl RDA*
Kalsium 550 mg 68%
Magnesium 250 mg 71%
Piidioksidi 100 mg **
* % päivittäisestä saantisuosituksesta
** Ei määritelty
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Aboa Medica
Valmistaja Aboa Medica Oy
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 142.5
Arvostelut