ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Body Tyttöjen Hyvinvointikirja

25.9
Body Tyttöjen Hyvinvointikirja
25,90 €

Saatavuus: Varastossa

Kirja, joka yhdistää kaiken hyvinvoinnista yhtien kansien väliin, ja jonka sisältö tarjoaa tytöille arvokkaita elämänohjeita liikunnasta, ravinnosta, ulkonäöstä, sosiaalisista suhteista, vireydestä ja ylipäätään onnellisuudesta.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Body - Tyttöjen Hyvinvointikirja on kirja, jonka olisin itse toivonut saavani käsiini jo nuorena tyttönä. Kirja kätkee sisälleen ajatuksia ja oivalluksi elämästä sekä hyvinvoinnin tärkeimmät kulmakivet ja huomioi kaiken oleellisen.


Päivä päivältä opimme uusia asioita ja matkan varrella koetut hetket tekevät meistä aina yhä viisaampia ja vahvempia. Kukaan meistä ei kasva aikuiseksi päivässä tai tule koskaan olemaan täydellinen. Emme koskaan tule olemaan muita parempia, sillä jokainen meistä on ainutlaatuinen ja hyvä juuri sellaisena kuin on. Ainoa pyrkimys onkin olla päivä päivältä itseään parempi ja voida paremmin.


Kuitenkin elämässä pätee silti samat lainalaisuudet. On tiettyjä asioita, jotka saa meidät voimaan hyvin sekä asioita, jotka puolestaan tekee olon kurjaksi. Olen koonnut yhteen niitä asioita ja ajatuksia, joiden oppiminen ja hyväksyminen antaa elämäämme lisää energiaa, paljon positiivisia ajatuksia sekä mahdollisuuden oppia jotain uutta itsestämme ja kehittää omia voimavarojamme.


Itsensä arvostaminen ja hyvä olo hehkuu myös ulospäin! Sen takia kehosta tulee pitää huolta myös monipuolisella liikunnalla sekä terveellisellä ruokavaliolla unohtamatta riittävää lepoa ja nautiskelua. Kaikki nämä tekijät yhdessä kasvattavat meistä sen mitä olemme. Jos et vielä tiedä mistä aloittaisit tai millaisia askeleita oman hyvinvointisi kohentamiseen haluaisit tehdä lupaan, että tutustumalla kirjaan tarkemmin tulet olemaan täynnä inspiraatiota ja ihania ideoita!

Aino Mäkelä on nuori ja innokas hyvinvointialan ammattilainen sekä itseoppinut nautiskelija, joka omalla esimerkillään haluaa innostaa ihmisiä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin pariin. Personal trainerin koulutus, liikuntalääketieteen sekä ravinto- ja fytoterapian opinnot yhdistyvät rentoon ja maanläheiseen elämäntyyliin. Itsensä tuntemalla ja hyvinvoinnistaan huolehtimalla ihminen puhkeaa kukkaan ja Aino tietää, että siihen pystyy jokainen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.749
kirjailija Aino Mäkelä
kustantaja Readme.fi
kieli Suomi
sivumäärä 253
julkaistu 2015-01
Arvostelut