ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Anne Anttila, ravintoasiantuntija

Hei, olen Anne, PURilainen marraskuusta 2016 alkaen. Elämä on mielenkiintoista ja ihanaa, etenkin kun herää näkemään sen aurinkoisen puolen pitkän räntäsadekauden jälkeen. Näissä tunnelmissa oman elämänmuutokseni johdattelemana löysin PURin.

Työskentelen osaksi Kampin myymälässä ja osittain Hakaniemessä Hyvän Olon Hoitolassa ohjaamassa ihmisiä ravintolisä-, ja terveysasioissa. Hyvän Olon hoitolassa Hakaniemessä teen lisäksi elämänmuutosohjausta, ravintoneuvontaa, ravintoainemittauksia, lymfaterapiaa sekä intialaisista päähierontaa. Tervetuloa ☺

Ihmisten auttaminen on minun juttuni. Oma elämänmuutokseni alkoi, kun täytin 40 vuotta: elämänasenteeni synkistyi ja kroppani alkoi rapistua kuntoilustani huolimatta. Siihen asti olin ollut täysillä paahtava ja kaikkeni antava, ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia tukeva lymfa- ja fysioterapeutti sekä täydellisyyteen pyrkivä, kakkuja leipova ja lasten jalkapalloharrastukseen uppoutunut stressaantunut äiti.

Kipuilevana ja äärettömän väsyneenä löysin sattuman kautta Pro Health Oy:n Terveyden tukipilarit -luennot, joiden avulla ”heräsin eloon”. Pian niiden rinnalla aloitin Ravitsemuksen perusteet-kurssin Helsingin Avoimessa yliopistossa, jonka jälkeen jatkoin Ravintoneuvojan opintoihin Pro Health Oy:ssä. Opiskelun myötä pystyin löytämään keinot selvitä tilanteestani uuteen uraan ja täyteläisempään elämään. Ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyvät asiat ovat jatkuvasti lähellä sydäntäni, joten niiden opiskelu jatkuu varmaan koko loppuelämäni. Työssäni saan nauttia myös uusien asioiden omaksumisesta muun muassa homeopatian ja ayurvedan sekä luonnonkosmetiikan alueilta.

Opiskelun ja työnteon rinnalla pidän tärkeänä, että huolehdin itsestäni kokonaisvaltaisesti hyvän ruoan, monipuolisten harrastuksien, sopivan liikunnan ja palauttavien hoitojen, kuten osteopatian, hieronnan tai kasvohoitojen avulla.

Koen myös, että terveyttäni ylläpitävät suuresti erilaiset ravintolisät ja yrtit, joita olen tervehtymismatkallani käyttänyt onnistuneesti erilaisissa tilanteissa. Sieltä löytyy myös omakohtainen kokemus useiden ravintolisien vaikutuksista. Tärkeimpänä pidän kuitenkin jokaisen yksilöllisyyttä, jota tapaamisissa korostan kuuntelemalla kohtaamani ihmisen omaa tarinaa ja sieltä kumpuavaa viisautta. Olet lämpimästi tervetullut juttelemaan kanssani myymälöissämme tai tapaamaan minua yksilöajoilla Hyvän Olon Hoitolaan. Toivon lempeyttä, sisäistä aurinkoa ja armollisuutta itselle kaikille meille jokapäiväiseen elämäämme.

-Anne