ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Annika Hampaala-Pussinen: "Nauti Suomen luonnon voimasta ihollasi!"

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Suomen luonto sisältää valtavan rikkauden, jota voidaan hyödyntää myös kauneudenhoidossa. Puhtaat raaka-aineet, kuten erityisesti kotimaiset marjat, saavat superfood-ominaisuutensa kasvaessaan Pohjolan ainutlaatuisessa ilmastossa ja ovat siksi niin tehokkaita ja arvokkaita myös ihonhoidossa. Eli suomalaiset marjat ja kasvit keräävät supervoimansa lyhyen kesän ja yöttömien öiden aikaan selvitäkseen pitkästä talven rasituksesta ja siksi sisältävät poikkeuksellisen tiheän ravintoarvon ja eroavat siten eteläisistä ja muista ulkomaisista vaihtoehdoista. Lisäksi Suomessa on käytetty fytoterapeuttisia rohtokasveja itsehoitoon tuloksekkaasti jo kansanperinteessä, valitettavasti tämä tieto ei enää periydy luontevasti seuraavalle sukupolvelle. Muistatko lapsena laittaneesi esim. mummun kehoituksesta ratamon lehden haavan päälle?

Juurikin näistä meidän luonnon aarteiden ominaisuuksista johtuen halusin kehittää luonnonkosmetiikkasarjan, jonka sisältö olisi mahdollisimman suurella kotimaisuusasteella valmistettu. Ilman eksoottisia tehoaineita, sillä meidän luonnosta löytyy varmasti yhtä hyviä ja tehokkaampiakin vaikutusaineita luonnolliseen ihonhoitoon. Halusta hyödyntää lähiluontoa ihonhoidossa ja rakkaudesta Suomen luontoon syntyi pitkäaikainen haaveeni omasta ihonhoitosarjasta.

SnowAnna -rakkaudesta Suomen luontoon!

SnowAnna luonnonkosmetiikan vaikuttavina raaka-aineina on käytetty mm. marjoja, rohtokasveja, koivunmahlaa ja lähihunajaa. Suomalaiset marjat ovat superterveellisiä tietysti myös syötynä, mutta suoraan iholle laitettuna iho saa suuremman hyödyn marjasiemenöljyjen omega-rasvahapoista, jopa 10-20 kertaa tehokkaammin kuin syötynä.

Esimerkiksi SnowAnna BERRIES öljyseerumi on 100% luonnollista alkuperää, sisältäen vadelman ja mustaherukan ravitsevaa siemenöljyä. Pohjaöljyksi valmistaja (Naviter Oy) löysi todella laadukkaan luomurypsiöljyn suomalaiselta pientilalta, sillä pelkän marjaöljyn käyttö on aivan liian arvokasta. Olen todella innoissani, että saatiin myös tähän ongelmaan kotimainen vaihtoehto perinteisten pohjaöljyjen (kuten viinirypäleensiemenöljy) tilalle. Lisäksi luomurypsiöljy on itsessään myös hyvin hoitava sisältäen runsaasti mm. E-vitamiinia.

Ihonhoidon ammattilaisena halusin sarjaani useampia seerumeja, joiden bioaktiivisuus ja terapeuttinen hoitovaikutus tuovat tuloksia luonnolliseen ihonhoitoon. Esim. MULTIVITAMIN kauneusseerumi sisältää tärkeitä vitamiineja, rauhoittavaa kaurauutetta, kosteutta sitovaa hyaluronia, puna-apilaa sekä peltokortetta, jossa on ihoa hoitavaa piitä runsaasti. Tämä seerumi sopii hyvin kesäihonhoitoon yhdessä kevyen BLUEBERRY mustikkakasvovoiteen kanssa, sillä antioksidanttipitoisina ne ehkäisevät mm. auringon haittavaikutuksia. Vaihtoehtoisesti kuivemmalle iholle seerumin kanssa sopii ravitsevampi ja hunajainen CLOUDBERRY lakkakasvovoide, mikä sisältää tyrniöljyäkin.

Metsä ja puut ovat olleet aina lähellä sydäntäni ja halusin metsäisyyden jotenkin sarjaan mukaan. Tämä idea saatiin puhdistustuotteeseen. FOREST puhdistusgeeli puhdistaa hellästi ja ihoa kuivattamatta, sillä tuote sisältää myös kosteuttavaa koivunmahlaa, luonnon omaa eliksiiriä. Koivunmahlan sisältämät sokerit auttavat ihoa säilyttämään kosteutensa, lisäksi koivunmahla sisältää ihoa uudistavia hivenaineita, hedelmähappoja, valkuaisaineita ja entsyymejä. Tuoksunsa tämä raikas putsari saa koivunkuoresta. SnowAnnan suuri kotimaisuusaste ja erityisesti FOREST tekivät vaikutuksen myös Kemikaalicocktail-blogin Noora Shingleriin sarjaan tutustuessaan:

SnowAnnan koivunmahla-putsari, FOREST, on aivan ykkönen testaamistani tuotteista, enkä usko minkään kasvojen puhdistusaineen koskaan tuoksuneen yhtä ihanalta! Geeli puhdistaa kasvot hellästi ja tehokkaasti ja haluaisin vaan nuuhkia sitä ikuisuuksiin…

Puhdistuksen viimeistelee ruusuntuoksuinen kukkaiskasvovesi FLOWER, jossa on mm. puna-apilaa, ”tuhattaituri” siankärsämöä (sekin lempparikasvini) sekä ihon omaa suojaa ylläpitäviä prebiootteja.

Itse olen hoitanut omaa ja asiakkaideni ihoa SnowAnnalla nyt puolisen vuotta ja voin ylpeänä todeta, että Suomen luonnossa on voimaa! Oma lempparini on erityisesti nyt kesällä mökkeillessäni HONEY kuorintanaamio, jonka laitan saunaan kasvoilleni vaikuttamaan sekä suojaamaan löylyiltä, samalla kun vihdon tuoreella vihdalla, sen jälkeen pulahdus järveen ja naamion pesu hoituu siinä samalla. Eikä rasita luontoa! Sisältää mm. kirkastavaa ja pehmittävää lähihunajaa sekä ravitsevaa tyrniöljyä, mikä jättääkin iholle ihanan ravitun fiiliksen. Kuorivina rakeina ei tietenkään mitään mikromuovipalleroita (älkää enää koskaan käyttäkö!) vaan tyrnirouhetta ja hienojakoisempaa bambujauhetta.

HONEY on myös SnowAnnan kasvomallina toimivan Niina Backmanin lemppari. Niina kertoo tuotteiden käyttökokemuksestaan näin:

Vuosien varrella olen kokeillut useita ihonhoitotuotteita ja kerta toisensa jälkeen palannut aina takaisin samaan vanhaan. Varsinkin talvella ihoni on kuiva ja tarvitsee sitä hoitoa ja kosteutta. Työni puolesta on myös tärkeää että hoidan ihoani hyvin ja oikein. Kokeiltuani SnowAnnan tuotteita ei tarvitse enää palata vanhaan.

Pesen kasvoni FOREST puhdistusgeelillä, sen jälkeen puhdistan FLOWER kasvovedellä, joka ihanasti kirkastaa. Aamuisin laitan BLUEBERRY kasvovoiteen alle vielä muutaman tipan MULTIVITAMIN kauneusseerumia antamaan heleyttä. Yövoiteena käytän CLOUDBERRY kasvovoidetta, joka hoitaa ihoa runsaan koostumuksensa takia ja tuntuu taivaalliselta kasvoilla työpäivän päätteeksi. Talvella lisään välillä voiteen alle ravitsevaa BERRIES öljyseerumia.

Yksi lemppareistani on HONEY kuorintanaamio. Yleensä kuorinnan jälkeen iho tuntuu kireältä ja kuivalta , mutta HONEY jättää pehmeän ja voidemaisen olon iholle. Myös mieheni Lore on ihastunut tuotteisiin!

SnowAnna on FI-Natura sertifioitua, Helsingissä valmistettua luonnonkosmetiikkaa ja sisältää 9 tuotetta kasvojen ihonhoitoon:

FOREST puhdistusgeeli

FLOWER kasvovesi

HONEY kuorintanaamio

BLUEBERRY ja CLOUDBERRY kasvovoiteet

BERRIES, PHYTO, MULTIVITAMIN ja VITAMIN A seerumit

Suurin osa tuotteista on saatavilla heinäkuusta lähtien myös PUR :sta, mistä olen erittäin iloinen. Joten: nautitaan Suomen luonnon voimasta, myös ihollamme!

SnowAnna KASVOHOITOA voit kokeilla Kauneushoitola Lumiannassa: www.lumianna.fi

 

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.