ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Virtaa Ravinnosta!

23
Virtaa Ravinnosta!
23,00 €

Saatavuus: Varastossa

Kirja avaa lukijalle sitä, miten voi löytää kehon ja mielen tasapainon juuri itselle sopivalla ruokavaliolla. Auttaa yksilöllisen ravintosuunnitelman laadinnassa!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Oletko etsinyt keinoja parantaa oloasi ja ruokavaliotasi, mutta et ole vielä löytänyt tapaa tehdä pysyvää muutosta? Teoksessaan Virtaa ravinnosta! Annika Havaste kertoo, kuinka oikeanlaisen ravinnon lisääminen ruokavalioon auttaa sinua pysymään terveenä ja virkeänä ja tukee painonhallintaa ja suoliston hyvinvointia. Kirjan avulla voit laatia itsellesi yksilöllisen ravintosuunnitelman, joka keskittyy juuri sinulle sopivan ruokavalion löytämiseen sekä kehon ja mielen tasapainon saavuttamiseen.


Ravinto ei ole vain vatsan täytettä, vaan se vaikuttaa koko kehoon: terveyden säilymiseen ja palauttamiseen, ihoon, tulehduksiin, vastustuskykyyn, painoon, aivotoimintaan, mielialaan, hormonitoimintaan ja stressinsietokykyyn jopa geeniemme toimintaan.Terveytemme perusta on hyvinvoiva suolisto. Kirjan avulla opit hoitamaan suolistoasi oikeanlaisella ruokavaliolla ja elämäntapavalinnoilla. Saat myös hormonitoimintasi tasapainoon, parannat stressinhallintaasi ja vähennät piilevää tulehdusta aiheuttavaa ravintoa.


Annika Havaste on FLT Ravintovalmentaja®. Hän on jo yli kahdeksan vuoden ajan ohjannut ihmisiä terveyden ja suoliston hoidossa luonnollisin keinoin. Havasteen terveysfilosofia pohjautuu ihmisen yksilöllisyyden ja kokonaisvaltaisuuden huomioimiseen. Pro Health Oy on myöntänyt Havasteelle FLT Ravintovalmentaja® -lisenssin. Hän on myös suorittanut Institute for Functional Medicinen funktionaalisen lääketieteen opintoja.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.639
kirjailija Annika Havaste
kustantaja Viisas Elämä
kieli Suomi
sivumäärä 275
julkaistu 2015-01
Arvostelut