ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Apua iho-ongelmiin - S5 Skincare

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

PURin kosmetiikka valikoimiin on tullut uusi ihanuus!

Uusi luonnonkosmetiikka sarja

S5 Scincare on pitkälle kehitetty luonnollinen ihonhoitosarja, joka on älykkäästi suunniteltu hoitamaan viittä nykyaikaisen elämän aiheuttamaa iho-ongelmaa; herkkyys, epäpuhtaudet, pigmenttimuutos, ennenaikainen ikääntyminen ja kuivuus.

Yhä useampi elää kiireistä kaupunkielämää saasteiden ja liikennepölyn keskellä. Stressi on päivittäistä, niin henkisesti kuin ihonkin kannalta. Kasvojen iho on samea ja tukkeutunut. Rosaceaa, tulehduksia ja POD:ia esiintyy näistä syistä monien kasvoilla. Iholla näkyy ikääntymisen merkkejä jo varhain ja erilaisia yliherkkyyksiä ilmentyy selvästi enemmän. Juuri näitä iho-ongelmia Laura Rudoes halusi lähteä ratkaisemaan ja pitkän kehitysprosessin jälkeen syntyi S5 Skincare ihonhoitosarja.

S5 Skincare tiimi koostuu joukosta erittäin kokeneita ihoasiantuntijoista. Kun heidän osaaminen yhdistetään kliinisesti tutkittuihin, luonnollisiin, maapallon ääriolosuihteista peräisin oleviin ainesosiin, saadaan aikaan timanttisia tuotteita.

S5 perustaja Laura Rudoe

”Kehitin S5 sarjan 2012. Sen päämääränä on hoitaa ihon haasteita ja samalla ihmisten elämänlaatua. Itse kamppailin aknen kanssa monta vuotta myöhäisteini-iästä melkein kolmekymppiseksi saakka. Hoidin ihoani homeopatiaan ja ravitsemukseen erikoistuneen naprapaatin kanssa, ja vähitellen yli 10 vuoden ajanjakson jälkeen ihoni alkoi voida paremmin. Muistan kuitenkin edelleen selvästi miltä tuntui, kun ihoni oli huonossa kunnossa ja miten paljon se vaikutti itsetuntooni.

Tavoitteeni on S5:n avulla luoda luonnollisten kauneustuotteiden valikoima, jotka todella toimivat ihon ongelmien ratkaisemiseksi. Haluan tukea ihmisiä heidän matkalla kohti paremmin voivaa ihoa ja jakaa sitä tietoa, mitä olen itse oppinut terveellisestä ruokavaliosta ja elämäntavoista. Omistauduin vuosiksi tutkimukselle S5-malliston kehittämiseksi. Sarja edustaa siksi uusinta tieteellistä kehitystä ja tuottaa älykkäitä, ratkaisukeskeisiä ja erittäin tehokkaita luonnollisia ihonhoitotuotteita.”

 S5 kulmakivet

1.KUNNIOITUS

S5 on suunniteltu ottamaan huomioon ihon luonnolliset toiminnot, vahingoittamatta ihon omaa suojakerrosta. Luonnolliset koostumukset eivät sisällä ihoa ärsyttäviä kemikaaleja tai tuoksuallergeeneja.

2.SUOJAAMINEN

S5 sarjan ainutlaatuinen suojaava kompleksi on kaikissa sarjan voiteissa, ja se antaa kattavan suojan nykypäivän haittoja vastaan, kuten pitkittynyt stressi, ympäristön kuormittava vaikutus ja immuunipuolustuksen heikkeneminen.

3.HOITO

Jokaisella viidestä hoitoseerumista on kohteenaan tietty iho-ongelma, jota se ehkäisee jonka näkyviä oireita se iholla korjaa.

Adaptogeenit mukana luonnonkosmetiikassa 

S5 on edelläkävijä luonnonkosmetiikan tieteellisessä kehittämisessä. Hyvin tehokkaat luonnolliset aktiiviaineet on kerätty ympäristön ääriolosuhteista, joka tekee niistä luontaisesti sitkeitä stressiä vastaan, toisin sanoen adaptogeenisiä. Ihonhoitoalan asiantuntijat ja tuotekehittäjät ovat huolellisesti valinneet jokaisen aktiiviaineen niiden puhtauden sekä erinomainen kliinisen tehokkuuden vuoksi. Näitä aktiiviaineita on käytetty tuotteissa mahdollisimman suurilla pitoisuuksilla vaikuttaen tehokkaasti yhteen iho-ongelmaan.

S5 sarjassa aktiiviaineet on yhdistetty korkean teknologian avulla muiden luonnollisten ainesosien, kuten hyaluronihappon, luonnollisten öljyjen, vesien ja voipohjien kanssa. Tuloksena on poikkeuksetta puhtaimpia mahdollisia tuotteita, joiden teho on omaa luokkaansa.

Adaptogeeneiksi kutsutaan tiettyjä kasveja, joilla on tasapainottavia, antioksidanttisia ja stressiperäistä tulehdusta lievittäviä vaikutuksia. Adaptogeenit ovat kasveja, jotka selviytyvät haastavissa olosuhteissa maapallon ääriolosuhteissa. S5 sarjan tärkeimmät vaikuttavat aineet ovat peräisin aavikolta, arktisilta alueilta ja sademetsistä. Nämä kasvit ovat joutuneet satojen vuosien saatossa luomaan itselleen kyvyn selviytyä erilaisten puolustusmekanismien avulla, ja usein nämä suurimmat tehovoimat piilevätkin kasvin juurissa. Näistä kasveista saatuja tehoja ja puolustusmekanismeja pystytään hyödyntämään ihonhoitotuotteissa.

LUONNOLLISET AINESOSAT VALITTU TEHOKKUUDEN MUKAAN

Kliinisesti testatut tehokkuudet, jotka on saatu aikaan laajojen tutkimusten, ”benchmarkkauksen” ja vertailujen tuloksena.

AAVIKON GLYKOPROTEIINIT

Tasapainottaa ihon omaa suojamekanismia, suojaten saasteilta ja lämmön vaihteluilta, lisäksi parantaa ihon kosteuspitoisuutta ja elastisuutta.

POHJOISEN TRYFFELI

Vähentää ihon epämukavuutta ja ärsytystä. Jo muutamassa minuutissa kihelmöinti vähenee kokonaan. Parantaa ihon sietokykyä kosmeettista ärsytystä vastaan.

VILLI INDIGO

Auttaa ehkäisemään ihon pitkittynyttä stressitilaa, joka aiheuttaa ennenaikaista ikääntymistä ja sameutta. Kliinisesti testattu suojaavan ihoa saasteita vastaan.

ANTARKTISEN GLYKOPROTEIINIT

Vähentää ryppyjen syvyyttä, lisää kollageenin tuotanto ja suojaa ihoa äärimmäiseltä kylmyydeltä.

SADEMETSÄN COPAIBA / ACAI / ANDIROBA

Nämä kolme aktiiviainetta muodostavat täydellisen sekoituksen, joka vähentää epäpuhtauksia sekä mustapäitä.

TUNTURIHORSMA

Vähentää liiallista talineritystä ja pienentää ihohuokosten kokoa.

HIGH ALTITUDE MACA

Perun ylängöltä kerätty maca stimuloi ihon uudistumista ja lisää kirkkautta ja hehkua iholla.

ARKTINEN TYRNINMARJA

Sisältää runsaasti omega -7 ja -3 rasvahappoja sekä beetakaroteenia, joiden on tutkitusti todettu parantavan ihon elastisuutta ja kosteuspitoisuutta sekä rauhoittavan ärsytystä.

SADEMETSÄN PFAFFIA (Brasilian Inkivääri)

Kolmen sademetsistä kerätyn aktiiviaineen sekoitus ehkäisee turvotusta ja rasvojen vähentymistä sekä tummuutta silmänympärysiholla. Nämä myös lisäävät kollageenin muodostumista ja kimmoisuutta.

S5 Skincare tuotevalikoima

5 HOITOSEERUMIA ERI IHO-ONGELMIIN

S5 valikoiman ydin on viisi hoitoseerumia, jotka on kehitetty korkeimpien mahdollisten tehoainepitoisuuksien pohjalta jokaisen hoitaen yhden iho-ongelman, jonka on aiheuttanut nykyajan stressitekijät; kuivuuden, pigmenttimuutokset, ikääntymisen merkit, herkkyys ja epäpuhtaudet.

S5 sarjaan kuuluu seerumeiden lisäksi kaksi puhdistustuotetta

Kolme kasvovoidetta

Silmänympärysvoide

Jokainen sarjan tuote on suunniteltu sopimaan yhdessä minkä vain S5 tuotteen kanssa.

Tämä yksilöllisesti rakennettava ihonhoitokokonaisuus tarjoaa erittäin tehokkaan avun nykyajan stressitekijöitä vastaan.

 

Kirjoittaja: Ida-Sofia Mattsson

CIDESCO-kosmetologi, estenomi AMK

Kouluttaja, Key Account Manager, Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku Oy

S5 Skincare sarjaa tuo maahan Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku Oy ja ensimmäisen kerran sarja tuli yrityksen valikoimiin vuonna 2017. Suomen Luonnonkosmetiikan Tukku Oy on luonnonkosmetiikan, luomuelintarvikkeiden ja luonnollisten puhdistusaineiden maahantuoja sekä tukkumyyjä Tampereella.

Vuosi 2018 toi tullessaan S5 sarjan uudistuneen ulkoasun, viimeistellympänä ja uudelleen brändättynä. Laura Rudoe on  perustaja ja omistaja Good Ventures nimisessö yrityksessä, joka on S5 Skincare:n kuten myös sisarmerkki Evolve Beauty:n takana.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.