Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

PUR Ihonhoitoilta: Atooppisen ihon hoitaminen 2.10. klo 18-19:30

15
PUR Ihonhoitoilta: Atooppisen ihon hoitaminen 2.10. klo 18-19:30
15,00 €
Rauhoita kuiva, karhea, ärtynyt iho oikeanlaisilla hoitotuotteilla!

Ihminen on kokonaisuus ja pelkkä oireiden hoitaminen harvoin tuo pysyviä tuloksia. Tule PURin ihonhoitoiltaan oppimaan, mistä atooppinen ihottuma johtuu ja miten sitä tulisi hoitaa sisäisesti ja ulkoisesti.

Illan ohjelma:
Aluksi kuullaan 45min luento atooppisesta ihosta. Luennon pitää estenomi ja holistisen ihonhoidon ammattilainen Maria Varon aka puristi. Luennon jälkeen Maria ja PURin ravintoasiantuntija vastaavat kysymyksiin antavat kaikille osallistujille henkilökohtaiset hoitosuositukset.

Lipun hinta hyvitetään tuoteostoista illan aikana ja osallistujat saavat mukaansa myös tuotekassit.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tapahtumapaikka: PUR Hyvinvointikauppa Kamppi, Urho Kekkosen katu 8 Ajankohta: 2.10.2019 klo: 18.30-19.30 Lipun hinta hyvitetään takaisin illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Lippuna toimii tilausvahvistus. HUOM! Mikäli ostat vain lipun, etkä muuta verkkokaupastamme, valitse toimitukseksi nouto Hakaniemestä (näin vältät postikulut). Sinun ei tarvitse käydä noutamassa lippua, vaan pelkkä printti tilausvahvistuksesta riittää. Voit myös esittää tilausvahvistuksen mobiililaitteella sähköpostistasi. Tuothan tapahtumaan mukaan tilausvahvistuksen. Paikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.01
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.