ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Avril Organic Volume Ripsiväri Musta

13.8
Avril Organic Volume Ripsiväri Musta
13,80 €

Saatavuus: Varastossa

Avril Volume ripsiväri on luonnollinen ripsiväri, joka antaa pitkäkestoisen pysyvyyden.

Harjaosa on täydellinen tasaiseen levittämiseen ja sen avulla ripset saavat kunnolla volyymia. Ripsiväri on luonnollisista raaka-aineista valmistettu ja Ecocert -sertifioitu.

Sisältää muun muassa ripsiä helliviä öljyjä kuten: Marulasiemenöljy ja auringonkukkaöljy.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Avril Organic musta ripsiväri on täysin luonnollinen ja se antaa pitkäkestoisen pysyvyyden. Harjaosa on täydellinen tasaiseen levittämiseen ja sen avulla ripset saavat kunnolla volyymia. Ripsiväri on luonnollisista raaka-aineista valmistettu ja Ecocert -sertifioitu.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.022
Pakkauskoko 7 g
Sisältää Hordeum Vulgare Stem Water *, Cera Alba *, CI77499 (Iron Oxides), Pentylene Glycol, Glyceryl Stearate, Butylene Glycol, Acacia Senegal Gum, Glyceryl Behenate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Copernicia Cerifera Cera *, Glycerin, Oleic/Linoleic/Linolenic Polyglycerides, Hydrogenated Olive Oil Stearyl Esters, Oryza sativa cera, Euterpe Oleracea Fruit Extract *, Citric Acid, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Aqua.
* Luomuainesosa

98,8% Luonnollisia raaka-aineita
62,73% Luomutuotettuja raaka-aineita
Käyttöohje Vinkki: Kun levität ripsiväriä, niin vältä pumppaamasta harjaa ripsiväriputkilossa liikaa. Tällä tavoin ilmaa pääsee tuotteeseen, joka taas kuivattaa tuotetta nopeammin.
Valmistusmaa Ranska
Sertifioinnit Ecocert
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 13.8
Arvostelut