ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ayu Organics - hehkuva iho kotimaisella luonnonkosmetiikalla

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Lämpimän elokuun jälkeen iho näyttää vielä auringon suutelemalta ja kauniilta. Ihana kesäaurinko kuitenkin kuivattaa ihoa ja ihosolut vaihtuvat turhan tiuhaan kuivuuden takia. Tämän vuoksi ihon kuoriminen ja  kosteuttaminen ovat kauniin ja hyvinvoivan ihon hoidossa ensiarvoisen tärkeää. Vaikka vielä saamme nauttia auringonpaisteesta, syksyä kohti on ihana hemmotella itseään ja kesän jäljiltä usein rasittunutta ihoa. Päivetys näyttää tasaiselta ja upealta pitkään, kun iho on kevyesti kuorittu, ravittu ja kosteutettu.

AYU Organics on I Love Me:ssa lokakuussa 2018 lanseerattu vastuullista luonnonkosmetiikkaa tarjoava yritys. AYUn takana ovat espoolaiset siskokset, Satu ja Elina. Elina on muotoilija, joka vastaa tuotteiden designista ja visuaalisesta ilmeestä. Satu on biologi, joka suunnittelee tuotteiden funktionaaliset raaka-aineet. Tuotteissa käytetyt kasvit ovat joko luomutuotantoa tai villiyrttejä ja -kasveja. Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkauksissa sekä pakkausmateriaaleissa.

AYUn idea syntyi vuonna 2012, kun Satu oli Balilla tutkimassa lääkinnällisiä yrttejä. Satu vaikuttui kasvien ihonhoidollisista vaikutuksista, joka sytytti kipinän oman ihonhoitosarjan kehittämiselle. AYU Organics:in ihonhoitotuotteiden pääraaka-aineena ovat Balin vulkaanisessa maaperässä kasvaneet funktionaaliset kasvit ja yrtit. 

Kasvonaamiot ovat ihana tapa saada hemmottelua usealle aistille. Yrttien ja kasvien ainutlaatuiset yhdistelmät, luonnollisine, huumaavine tuoksuineen vievät matkalle salaperäiseen Indonesian luontoon, samalla raviten ja hoitaen ihoa. 

AYUn valikoimasta löydät erilaisia ihoa ravitsevia naamiopuutereita, joista veden kanssa sekoittamalla saa aina tuoreen naamion kasvoille:

Avocado & Papaya, kosteuttava ja ihon sävyä tasapainottava kasvonaamio

Papaija silottaa juonteita sekä ihon epätasaisuutta ja auttaa vaalentamaan pigmenttimuutoksia kasvoilla. Avokado kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Naamio sisältää runsaasti beetakaroteeneja, jotka suojaavat ihoa ilmansaasteiden vaikutuksilta. Valkoinen vulkaaninen savi sisältää iholle hyödyllisiä mineraaleja, syväpuhdistaa sekä auttaa tasapainottamaan ihon öljyisyyttä.
Avokado & Papaya naamiopuuterissa on elegantti pirskahdus papaijasta yhdistettynä avokadon puuterimaiseen tuoksuun.
Ihotyyppi: pintakuiva- ja sekaiho. 

Green Tea  & Aloe Vera, elvyttävä ja virkistävä kasvonaamio

Vihreän teen lehtiuutteet yhdessä aloe veran kanssa pehmentävät, suojaavat ja uudistavat ihoa. Tämä ihana yhdistelmä toimii myös ehkäisten tulehduksia, kosteuttaen tehokkaasti sekä edesauttaen solujen uusiutumista. Tuoksujasmikin vahvat antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia.
Green Tea & Aloe Vera naamiopuuterissa on raikas vihreän teen tuulahdus yhdistettynä tuoksujasmikin trooppisen huumaavaan tuoksuun.
Ihotyyppi: Herkkä, kuiva, normaali. Sopii hyvin kaikille ihotyypeille.

Ayurvedic Sandalwood, rauhoittava ja pehmentävä kasvonaamio

Huumaavan tuoksuista santelipuuta on käytetty ayurvedisessa-, intialaisessa- ja kiinalaisessa lääketieteessä vuosisatojen ajan. Santelipuun aktiiviset ainesosat puhdistavat ihon epäpuhtauksia hellävaraisesti,  rauhoittavat epätasapainoista ihoa, lievittävät ihotulehduksia, pienentävät ihohuokosia, kirkastavat ihon sävyä, pehmentävät ja kiinteyttävät ihoa ja hidastavat ikääntymisen merkkejä. 
Ayurvedic Sandalwood- naamiopuuterissa on puhdas, balsaminen ja  aromaattinen santelipuun tuoksu.
Ihotyyppi: Normaali, rasvainen tai sekaiho.

Kasvonaamiosta on ihana nauttia syksyn iltojen pimetessä, samalla rentoutuen tuoksuvan teekupposen kera tai saunan lempeässä löylyssä. Olkoonpa naamiohetkesi kiireisen äidin aamupalanteon yhteydessä toteutettu tai ihanan pitkän ja rentouttavan kaavan kautta tehty, saa se ihon hehkumaan kauniina ja ravittuna. 

Kasvonaamion jälkeen ihon voi kosteuttaa tehokkaasti ihastuttavan tuoksuisella koko vartalon hoitoon tarkoitetulla Mango & Papaya tai Green Tea moussella, jotka ovat myöskin vedettömiä ja lisäaineettomia ihanuuksia. 

AYun tuoteperhe laajenee syksyllä 2019 kahdella huumaavan tuoksuisella vartalonaamiolla sekä kasvovoiteella. 

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.