ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ayu Organics Nourishing - Kuoriva Kasvonaamio 60g

23
Ayu Organics Nourishing - Kuoriva Kasvonaamio 60g
23,00 €

Saatavuus: Varastossa

Ayu Organics Nourishing - Avocado & Papaya

Avocado & Papaya -kuoriva naamiopuuteri kosteuttaa, ravitsee ja puhdistaa ihoa. Kasvonaamiopuuterilla saat joka kerta tuoreen naamion kasvoillesi.

Papaija silottaa juonteita sekä ihon epätasaisuutta ja auttaa vaalentamaan pigmenttimuutoksia kasvoilla. Avokado kosteuttaa ja hoitaa ihoa tehokkaasti. Naamio sisältää paljon beetakaroteeneja, jotka suojaavat ihoa ilmansaasteiden vaikutuksilta. Valkoinen vulkaaninen savi sisältää iholle hyödyllisiä mineraaleja, syväpuhdistaa sekä auttaa tasapainottamaan ihon öljyisyyttä.

Avokado & Papaya naamiopuuterissa on elegantti pirskahdus papaijasta yhdistettynä adokadon puuterimaiseen tuoksuun.

Ihotyyppi: sekaiho, pintakuiva.

Yhdestä purkista saa tehtyä noin 15 naamiota.
Kuvaus

Yksityiskohdat

AYU on vastuullista luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita tarjoava yritys. AYUn takana ovat espoolaiset siskokset, Satu ja Elina, joille sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on elämäntapa. AYU perustettiin vuonna 2018.

Ayun ihonhoitoperiaate rakentuu Indonesian paratiisimaisesta luonnosta löytyvien kasvien ainutlaatuisille ominaisuuksille. Elina on muotoilija, joka vastaa tuotteiden designista ja visuaalisesta ilmeestä. Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä.

AYUn tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu ainoastaan ihon hyvinvointia edistävistä raaka-aineista. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.088
Pakkauskoko 60g
Sisältää White Volcanic Clay, Persea Americana Fruit Extract (Avocado), Carica Papaya Fruit Extract (Papaya), Oryza Sativa Powder, Carica Papaya (Papaya) Essential Oil, Persea Americana (Avokado) Essential Oil

Alkuperämaa: Bali, Indonesia

Käyttöohje Sekoita noin 1,5 tl jauhetta ja 1,5 tl lämmintä vettä pienessä kulhossa tasaiseksi naamioksi. Voit muokata määriä oman mieltymyksesi mukaan.

Levitä naamio puhdistetuille kasvoille välttäen silmänympärysihoa.

Anna naamion tehoaineiden vaikuttaa noin 10 minuuttia.

Huuhtele naamio kasvoilta lämpimällä vedellä hellävaraisin pyörivin liikkein. Nauti silkinpehmeästä ja ravitusta ihosta.

Käyttövinkkejä: Voit sekoittaa naamiopuuterin myös hoitavan öljyn sekaan ja levittää ohjeen mukaan. Halutessasi syväpuhdistavan naamion, sekoita puuteri AYU Organics aktiivihiilijauheen kanssa suhteessa 2/1 ja lisää vesi. Tämä syväpuhdistava sekoitus on nautinto kasvoilla.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki AYU Organics
Sertifioinnit 100% Handmade, Cruelty Free & Vegan
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 278
Arvostelut