ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ayu Organics Rejuvenating - Kuoriva Kasvonaamio 60g

Ayu Organics Rejuvenating - Kuoriva Kasvonaamio 60g
23,00 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Ayu Organics Rejuvenating - Vihreä tee & Aloe Vera

Vihreä tee -kuoriva kasvonaamiopuuteri ravitsee, virkistää ja palauttaa ihollesi terveen hehkun. Naamiopuuterilla saat aina tuoreen naamion kasvoillesi.

Vihreän teen lehtiuutteet yhdessä aloe veran kanssa pehmentävät, suojaavat ja uudistavat ihoa. Tämä ihana yhdistelmä toimii myös ehkäisten tulehduksia, kosteuttaen tehokkaasti sekä edesauttaen solujen uusiutumista. Naamion sisältämä valkoinen vulkaaninen savi sisältää mineraaleja, syväpuhdistaa sekä auttaa tasapainottamaan ihon öljyisyyttä. Tuoksujasmikin vahvat antioksidantit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta ja sillä on myös antibakteerisia ominaisuuksia.

Vihreä tee & Aloe Vera naamiopuuterissa on raikas vihreän teen tuulahdus yhdistettynä tuoksujasmikin trooppisen huumaavaan tuoksuun.

Ihotyyppi: Herkkä, kuiva, normaali. Sopii hyvin kaikille ihotyypeille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

AYU on vastuullista luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita tarjoava yritys. AYUn takana ovat espoolaiset siskokset, Satu ja Elina, joille sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on elämäntapa. AYU perustettiin vuonna 2018.

Ayun ihonhoitoperiaate rakentuu Indonesian paratiisimaisesta luonnosta löytyvien kasvien ainutlaatuisille ominaisuuksille. Elina on muotoilija, joka vastaa tuotteiden designista ja visuaalisesta ilmeestä. Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä.

AYUn tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu ainoastaan ihon hyvinvointia edistävistä raaka-aineista. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.081
Pakkauskoko 60g
Sisältää Camellia Sinensis (Green tea) Extract, White Volcanic Clay, Oryza Sativa Powder, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) extract, Murraya Paniculata (Orange Jessamina) extract
Käyttöohje Sekoita noin 1,5 tl jauhetta ja 1,5 tl lämmintä vettä pienessä kulhossa tasaiseksi naamioksi. Voit muokata määriä oman mieltymyksesi mukaan.

Levitä naamio puhdistetuille kasvoille välttäen silmänympärysihoa.

Anna naamion tehoaineiden vaikuttaa noin 10 minuuttia.

Huuhtele naamio kasvoilta lämpimällä vedellä hellävaraisin pyörivin liikkein.

Nauti silkinpehmeästä ja ravitusta ihosta.

Käyttövinkkejä: Voit sekoittaa naamiopuuterin myös hoitavan öljyn sekaan ja levittää ohjeen mukaan. Halutessasi syväpuhdistavan naamion, sekoita puuteri AYU Organics aktiivihiilijauheen kanssa suhteessa 2/1 ja lisää vesi. Tämä syväpuhdistava sekoitus on nautinto kasvoilla.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki AYU Organics
Sertifioinnit 100% Handmade, Cruelty Free & Vegan
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 278
Arvostelut