ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Ayu Organics Green Tea - Vartalomousse 150g

Ayu Organics Green Tea - Vartalomousse 150g
18,00 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Ayu Organics Green Tea - Vihreä Tee Vartalomousse on luonnonkosmetiikan helmi.

Green Tea body mousse on unelmanpehmeä, superkosteuttava vartalovoi.

Tämä elegantin ja ihastuttavan tuoksuinen mousse on helposti levittyvä ja imeytyvä.

Vihreän teen sekä maustekairapalmun vahvat antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta rasitteilta, edesauttavat solujen uusiutumista, tasoittavat ihon sävyä ja hidastavat vanhenemisen merkkejä. Vihreä tee-uute yhdessä kaakaovoin ja aloe veran kanssa virkistää, suojaa ja kosteuttaa ihosi sametinpehmeäksi.

Tämä vartalomousse sopii hyvin koko keholle.
Kuvaus

Yksityiskohdat

AYU on vastuullista luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita tarjoava yritys. AYUn takana ovat espoolaiset siskokset, Satu ja Elina, joille sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on elämäntapa. AYU perustettiin vuonna 2018.

Ayun ihonhoitoperiaate rakentuu Indonesian paratiisimaisesta luonnosta löytyvien kasvien ainutlaatuisille ominaisuuksille. Elina on muotoilija, joka vastaa tuotteiden designista ja visuaalisesta ilmeestä. Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä.

AYUn tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu ainoastaan ihon hyvinvointia edistävistä raaka-aineista. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.167
Pakkauskoko 150g
Sisältää INCl: Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Beeswax, Theobroma cacao, Aloe barbadensis gel, Cocos nucifera oil, Pandanus Leaf Infused Oil (with Cocos Nucifera), Citrus Sinensis Infused Oil (with Cocos Nucifera), Algae, Camellia Sinensis Extract, Camellia Sinensis Essential Oil
Käyttöohje Tuote on valmistettu vain luonnonmukaisista ainesosista, ilman lisä- tai säilöntäaineita. Vältä veden tai epäpuhtauksien pääsemistä purkkiin.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki AYU Organics
Sertifioinnit 100% Handmade, Cruelty Free & Vegan
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 120
Arvostelut