ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ayu Organics Mango & Papaya - Vartalomousse 150g

Ayu Organics Mango & Papaya - Vartalomousse 150g
18,00 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Ayu Organics Green Tea - Mango & Papaya Vartalomousse on luonnonkosmetiikan helmi.

Mango & Papaya body mousse on unelmanpehmeä vartalovoi, joka huumaa trooppisella, hedelmäisellä tuoksullaan.

Tämä superkosteuttava mousse kirkastaa ja hoitaa ihosi joustavaksi ja pehmeäksi. Mangon ja papaijan antioksidantit suojaavat ihoa ulkoisilta rasitteilta. Papaija kirkastaa ihon sävyä ja silottaa ihoa.

Mousse saa ihon sametinpehmeäksi ja ihastuttavan tuoksuiseksi.

Kuvaus

Yksityiskohdat

AYU on vastuullista luonnonkosmetiikkaa ja hyvinvointituotteita tarjoava yritys. AYUn takana ovat espoolaiset siskokset, Satu ja Elina, joille sisäinen ja ulkoinen hyvinvointi on elämäntapa. AYU perustettiin vuonna 2018.

Ayun ihonhoitoperiaate rakentuu Indonesian paratiisimaisesta luonnosta löytyvien kasvien ainutlaatuisille ominaisuuksille. Elina on muotoilija, joka vastaa tuotteiden designista ja visuaalisesta ilmeestä. Vastuullisuus on otettu huomioon myös pakkaussuunnittelussa, laadusta tinkimättä.

AYUn tuotteet ovat 100% luonnonmukaisia, funktionaalisia, vastuullisesti tuotettuja, kemikaalittomia, vedettömiä ja eläinkokeettomia. Ne on valmistettu ainoastaan ihon hyvinvointia edistävistä raaka-aineista. Tuoksut ovat peräisin kasviuutteista ja eteerisistä öljyistä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.167
Pakkauskoko 150g
Sisältää INCl: Butyrospermum Parkii Butter (Shea Butter), Beeswax, Theobroma Cacao, Mangifera Indica infused oil, Aloe Barbadensis Gel, Algae, Carica Papaya Infused Oil, Mangifera Indica Extract, Carica Papaya Extract, Mangifera Indica Essential Oil, Carica Papaya Essential Oil.
Käyttöohje Tuote on valmistettu vain luonnonmukaisista ainesosista, ilman lisä- tai säilöntäaineita. Vältä veden tai epäpuhtauksien pääsemistä purkkiin.
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki AYU Organics
Sertifioinnit 100% Handmade, Cruelty Free & Vegan
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 120
Arvostelut