ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ayurvedinen ihonhoito - Rasasara Skinfood

Pur Hyvinvointikauppa
300 255

Minimalistista ja monikäyttöistä ayurvedista luonnonkosmetiikkaa Australiasta

Joko ayurvedinen kauneudenhoito ja kosmetiikka ovat sinulle tuttuja? Oletko kuullut puhuttavan vata-, pitta- ja kapha-kehotyypeistä tai -ihotyypeistä?

Australialainen Rasasara Skinfood on valmistanut ayurvedisia ihonhoitotuotteita jo vuodesta 2003 lähtien. Sonia Lloyd perusti yrityksensä, kun hän yli 18 vuotta sitten löysi ayurvedan opit ja huomasi ayurvedisten valmisteiden parantavan häntä pitkään vaivanneet iho-oireet. Sonia oli niin vakuuttunut lopputuloksesta, että hän halusi auttaa myös muita samanlaisten vaivojen ja iho-ongelmien kanssa kamppailevia ihmisiä.

Tänä päivänä ayurveda ohjaa miten Sonia elää, mitä hän opettaa, syö ja juo. Sonian usko maailman vanhimpaan elämäntieteeseen on vankka, sillä sen avulla hän on löytänyt tavan kuunnella itseään ja hän voi paremmin kuin koskaan ennen. Sonian luonnolliset ja minimalistiset tuotteet sekä ayurvedisten kehotyyppien ymmärtäminen on auttanut myös lukuisia muita ihmisiä parantamaan heitä vaivanneet iho-oireet, sekä saavuttamaan hehkuvan ja terveen ihon.

Rasasara_skinfood_starterkit_purkauppa Rasasaran pääasiallinen tavoite on edistää hyvinvointia, pitkäikäisyyttä ja ajatonta kauneutta.

Ayurvediset ihotyypit - vata, pitta ja kapha

Ayurveda jakaa ihon kolmeen eri ihotyyppiin: Vata, Pitta ja Kapha, jotka tunnetaan myös nimellä dosha eli kehotyyppi. Rasasaran ideologia ja tuotteet pohjautuvat tähän 5000 vuotta vanhaan elämäntieteeseen ja Rasasara tarjoaa joka ihotyypille oman erityisen sarjansa, sekä lisäksi kaikille ihotyypeille sopivan Tridoshic-sarjan.

Vata tuotteet | Kuivalle ja/tai ikääntyneelle iholle
Pitta tuotteet | Herkälle ja/tai sekaiholle
Kapha tuotteet | Rasvoittuvalle ja/tai epäpuhtaalle iholle
Tridoshic tuotteet | Kaikille ihotyypeille

Vata-iho on yleensä kuiva ja janoinen, joten se hyötyy lämmittävistä ja kosteuttavista raaka-aineista. Rasasaran Vata tuotteissa on käytetty esimerkiksi ashwagandhaa, kardemummaa, nerolia, pelargoniaa ja ruusukvartsin uutetta.

Pitta-iho on usein kuuma, herkkä ja punoittava sekä se rasvoittuu erityisesti t-alueelta, mikä vaatii viilentävien ja rauhoittavien raaka-aineiden käyttöä. Ruusu, santeli, jasmiini ja kuukiviuute ovat omiaan rauhoittamaan ja viilentämään pittan ihoa ja näitä löytyy Rasasaran Pitta-sarjan tuotteista.

Kapha-iho rasvoittuu helposti ja tuntuu raskaalta ja tukkoiselta, jolloin raaka-aineiden on oltava kevyitä, lämpimiä ja supistavia ominaisuuksiltaan tasapainon ylläpitämiseksi. Kapha tuotteista voit löytää mm. neemiä, laventelia, bergamontia, salviaa ja karneoliauutetta.

Kaikki Rasasaran tuotteet valmistetaan käsityönä pienissä erissä perustajansa Sonia Lloydin toimesta. Rasasaran tuotteissa käytetään vain 100 % luonnollisia ja syötäväksi kelpaavia ainesosia, suositaan luomusertifioituja ja biodynaamisesti viljeltyjä raaka-aineita, sekä vapaana ja villinä kasvaneita kasveja ja ayurvedisia yrttejä. Tuotteet on kehitetty toimimaan synergisesti keskenään ja räätälöity eri ihotyypeille tasapainottamaan ihon oireita, tavoitteena saavuttaa onnellinen ja terveellinen säteilevä iho.

Ayurvedinen ihotyyppi pitta Pitta-iho on usein kuuma, herkkä ja punoittava sekä se rasvoittuu erityisesti t-alueelta, mikä vaatii viilentävien ja rauhoittavien raaka-aineiden käyttöä.

Monikäyttöiset ihonhoito tuotteet 

Rasasaran tuotteiden erikoisuus löytyy niiden minimalistisuudesta ja monikäyttöisyydestä. Yhdellä tuotteella on monta eri käyttötarkoitusta ja tuotteita yhdistelemällä voit käyttää niitä monipuolisesti.

Rasasara kasvosaippua puhdistaa tehokkaasti kasvoiltasi päivän aikana kertyneet epäpuhtaudet, liat ja meikin, jättäen ihosi silkkisen pehmeäksi ja kirkkaaksi. Puhdistussaippua on ekologinen valinta ja se kestää käytössä jopa 6 kuukautta. Kasvosaippuasta ja vedestä muodostuvaa samettisen pehmeää vaahtoa voit käyttää myös ihokarvojen ja partakarvojen ajamiseen.

Rasasara kasvonaamio- ja kuorintajauhe on monitoimituote, jota voi käyttää päivittäiseen kasvojen puhdistamiseen, kasvojen kuorintaan ja hoitavana kasvonaamiona. Sekoittamalla pienen määrän jauhetta veteen saat aikaan tahnan, jolla voit puhdistaa ja kuoria ihosi. Jos sekoitat jauheen hoitavampaan pohjaan, kuten Rasasara kasvoöljyyn, avokadoon tai kookoskermaan saat aikaan ihoa kosteuttavan naamion, jonka voit antaa vaikuttaa ihollasi pitempään. Tämä perinteinen ayurvedinen kuorinta- ja naamiojauhe (Ubtans) puhdistaa tehokkaasti ihon ja saa sen hehkumaan.

Rasasara kasvoveden pohjana toimii kukkavesi, johon on lisätty ripaus eteerisistä öljyä ja jalokiviuutetta. Kasvovesi viilentää ja kosteuttaa tehokkaasti ihoa. Se myös tasapainottaa ihon PH:ta ja rauhoittaa ihoa sekä mieltä.

Rasasara kasvoöljy sisältää korkealaatuisia ja puhtaita kasviöljyjä sekä eteerisiä öljyjä, jotka pienen molekyylirakenteensa vuoksi imeytyvät nopeasti syvälle ihoon, parantaen sen verenkiertoa, stimuloiden solukasvua, vahvistaen sidekudoksia ja suojaten infektioilta. Eteeristen öljyjen aromit auttavat tasapainottamaan myös mieltä. Sekoittamalla keskenään 4 tippaa Rasasara kasvoöljyä ja 2 suihkausta kasvovettä, saadaan aikaan hoitava öljyseerumi, joka jättää ihosi pehmeäksi, kosteutetuksi ja luonnollisen säteileväksi. Ayurvedassa käytetään kukkaisvesiä hoitavien öljyjen välittäjinä – kun nämä kaksi ainetta sekoitetaan keskenään, kukkaisvesi mahdollistaa ravitsevien öljyjen imeytymisen syvemmälle ihoon.

Kaikki edellä mainitut tuotteet löytyvät Rasasaran Starter Kit -aloituspakkauksesta. Rasasaran aloituspakkaus tarjoaa sinulle upean mahdollisuuden tutustua Rasasaran kasvojenhoitotuotteisiin ja ayurvediseen kauneudenhoitorituaaliin. Rasasaran Starter Kit – aloituspakkaukset ovat – 20 % alennuksessa koko huhtikuun 2019.

Käy lukemassa Rasasarasta tuotearvionti, jonka on kirjoittanut luonnonkosmetiikka-asiantuntija Katja Kokko. Löydät tuotearvion täältä.

Jos haluat lukea vielä lisää ayurvedisestä ihonhoidosta, voit tehdä sen täältä.

Rasasara kapha starter kit Kapha tuotteista voit löytää mm. neemiä, laventelia, bergamontia, salviaa ja karneoliauutetta.

Rasasaran pääasiallinen tavoite on edistää hyvinvointia, pitkäikäisyyttä ja ajatonta kauneutta. Sonia toivoo, että Rasasara sarja ja sen taustalla oleva ayurvedinen filosofia herättävät myös sinut pitämään mahdollisimman hyvää huolta itsestäsi ja maailmasta ympärilläsi. Rasasara tarjoaa sinulle parhaat mahdolliset tuotteet luonnolliseen ja ayurvediseen ihonhoitoon.

 

 

Kirjoittaja on Mia Vatanen, kauppatieteiden maisteri. Ayurvediseen kosmetiikkaan erikoistuneen OM Organic Beauty:n toinen perustajajäsen ja Rasasara Skinfood sarjan maahantuoja.

Jätä kommentti

Sinun täytyy kirjautua sisään jättääksesi kommentin.