Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Tapahtuma: Ayurvedisen kauneudenhoidon ilta - 31.01.2018

Tapahtuma: Ayurvedisen kauneudenhoidon ilta - 31.01.2018
10,00 €
Osta lippu Ayurvedisen kauneudenhoidon iltaan, jonka aikana pääset kuulemaan ayurvedisesta kauneudenhoidosta ja luonnonkosmetiikasta ammattilaisten johdolla.

Tapahtumapaikka: PUR Hyvinvointikauppa Kamppi, Urho Kekkosen katu 8
Ajankohta: 31.01.2018 klo: 18.30-20.00

Lipun hinta hyvitetään takaisin illan aikana tehdyistä tuoteostoista. Mikäli haluat ostaa vain lipun, etkä mitään muuta verkkokaupastamme, valitse toimitukseksi nouto Hakaniemestä (näin vältät postikulut). Sinun ei tarvitse käydä noutamassa lippua, vaan pelkkä printti tilausvahvistuksesta riittää. Voit myös esittää lipun mobiililaitteella sähköpostistasi.

Tuothan tapahtumaan mukaan tilausvahvistuksen.

Paikkoja on rajoitettu määrä, joten toimi nopeasti!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Tämän kauan odotetun tapahtuman vieraileviksi tähdiksi saamme Suomen ensimmäisen ayurvedisen luonnonkosmetiikan verkkokaupan perustajat, OM Organic Beautyn Jaanan ja Mian, jotka esittelevät kaksi ayurvedisen luonnonkosmetiikan timattia, Rasasaran ja Dafna'sin. Lisäksi saat Jaanalta ja Mialta parhaat vinkit, kuinka voit hoitaa ihoasi ayurvedisesti. Illan aikana pääset myös tekemään testin, jonka avulla saat selville ayurvedisen ihotyyppisi ja sinulle sopivat ihonhoitotuotteet.

Ekokosmetologimme Rosi on myös mukana kertomassa Hyvän Olon Hoitolamme ayurvedisesta kasvohoidosta, joka kuuluu hoitolamme suosituimpiin hoitokokonaisuuksiin.

Kaikki osallistujat saavat itselleen Jade Face Rollerin (arvo 25 €) ja tuotenäytteitä. Tarjolla myös ayurvedista tulsi-teetä ja pieniä maistiaisia.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.01
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.