Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Ayurvediset palvelut

Ayurvedinen konsultaatio

Ayurveda konsultaatiossa määritellään asiakkaan kehotyyppi pulssiluennan perusteella. Ammattitaitoinen ayurvedalääkäri osaa lukea pintapulssin lisäksi myös syvänpulssin, jolla saadaan selville syvemmillä tasoilla olevat epätasapainotilat, häiriöt, sairaustaipumus sekä häiriön laatu ja alkuperä. Kun tiedät kehotyyppisi, ymmärrät itseäsi paremmin ja pystyt ennaltaehkäisemään kehotyypillesi tyypillisiä vaivoja. Konsultaatiossa saat ohjeet kehotyypillesi sopivasta ruokavaliosta, liikunnasta ja päivärytmistä. Konsultaation tekee Pardaman Sharma, joka on arvostettu ayurvedalääkäri kolmannessa sukupolvessa.

Muuta: saatavilla PUR Hyvän olon Hoitolasta kuukausittain. Tarkista vapaat ajat Suryan sähköisestä ajanvarauksesta.

Lisätietoja: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 60 min

Hinta: 95 €

Klikkaa tästä ajanvaraukseen. Ajanvaraus Surya-ayurvedakeskuksen ajanvarausjärjestelmästä.

Ayurvedinen ihoanalyysi

Ayurvedisessa ihoanalyysissä saat selville oman ayurvedisen ihotyyppisi sekä kattavasti ohjeita ihosi sisäiseen ja ulkoiseen hoitoon. Tämä palvelu sopii myös sinulle jos kaipaat apua sopivien ihonhoitotuotteiden hankinnassa tai ihonhoitorutiinin rakentamisessa. Ihoanalyysin tekee ayurvediseen ihonhoitoon erikoistunut ekokosmetologi.

Palvelun hinta hyvitetään yli 100e tuoteostoksista.

Muuta: saatavilla PUR Hyvän olon Hoitolasta tiistaisin ja perjantaisin.

Lisätietoja: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 30 min

Hinta: 50 €

Intialainen päähieronta

Salli itsellesi rentouttava hetki intialaisessa päähieronnassa. Hoidon aikana sinulta käsitellään istuen tehokkaan hellävaraisesti pään lisäksi hartiat, olkavarret, niska, kaula ja kasvot erilaisin ottein. Intialainen päähieronta helpottaa stressioireita ja unettomuutta, kirkastaa ajatuksia, kiihdyttää aineenvaihduntaa, elvyttää pään ja niskahartiaseudun verenkiertoa vähentäen päänsärkyjä ja lisäten hiusten kasvua. Ayurvedisten marma- eli energiapisteiden käsittelyllä vaikutukset leviävät koko kehoon tasapainottaen doshiasi.

Muuta: intialaista päähierontaa saatavilla PUR Hyvän Olon hoitolassa tiistaisin ja torstaisin.

Lisätietoja: [email protected] / puh. 029 3400 265

Kesto: 40 min

Hinta: 50 €