ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Bach Rescue Remedy 10 ml

11.53
Bach Rescue Remedy 10 ml
11,53 €

Saatavuus: Varastossa

Kriisi-, trauma- ja hätätilanteisiin Tri Bach kehitti uuteyhdistelmän, jota hän kutsui Rescue Remedyksi. Se auttaa rauhoittumaan esim. ennen tenttiä, ajokoetta tai haastattelua. Se sopii lento- ja hammaslääkäripelkoon sekä elämänmuutoksiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Rescue Remedyä käytetään hätätilanteissa. Jos olet saanut yhtäkkisiä huonoja uutisia, kokenut järkytyksen perheessä tai menettänyt omaisen; jos olet pelästynyt, hämmentynyt tai jopa kauhuissasi, Rescue Remedy auttaa sinua kohtaamaan tilanteen paremmassa mielentilassa.

Sitä voidaan myös nauttia ennen stressaavaa tapahtumaa; kun esimerkiksi odotetaan tärkeitä uutisia; ennen tenttiä tai autokoulun ajokoetta; ennen vaikeaa kokousta tai haastattelua; ennen esiintymislavalle nousua tai puheen pitoa; ennen hammaslääkärille tai sairaalaan menoa. Rescue Remedy auttaa vähentämään pelkoasi ja hermostuneisuuttasi.

Se on erinomainen uute aina, kun tunnet itsesi jännittyneeksi tai liian huolestuneeksi, ja se voi yleensä palauttaa tasapainosi.Tri Bach löysi 38 uutetta, joista jokainen on tarkoitettu tiettyyn erityiseen tunnetilaan tai mielentilaan, sekä kehitti viiden uutteen yhdistelmän, jota hän kutsui Rescue Remedyksi (suom. Aputipat) ja joka on suunniteltu vaikeita ja vaativia tilanteita varten.

Nämä kukkauutteet, kuten muutkin luonnollisen lääketieteen muodot, perustuvat siihen, että ne hoitavat itse yksilöä, eivät sairautta tai niiden oireita. Ne työskentelevät erityisesti kyseisen henkilön tunnepuolen kanssa. Niinpä kaksi henkilöä, joilla on sama vaiva, kuten esimerkiksi nivelreuma, voivat hyötyä aivan eri uutteista. Toinen voi olla alistunut sairauteensa, kun taas toinen saattaa olla kärsimätön sen suhteen. Tällöin kumpaankin tilanteeseen sopivat eri uutteet.

Uutteiden nauttimisen teho ei perustu negatiivisten asenteiden tukahduttamiseen, vaan niiden muuntamiseen positiivisiksi, jolloin kiihotetaan yksilön omaa mahdollisuutta parantaa itsensä ja vapauttaa fyysinen järjestelmä toimimaan täysin sairautta ja stressiä vastaan.

Ihmisten ei tarvitse olla fyysisesti sairaita hyötyäkseen uutteista. Monet meistä käyvät läpi vaikeita väsymyksen aikoja, jolloin negatiivisuus hiipii sisään; näinä aikoina uutteet ovat korvaamattomia, koska ne palauttavat tasapainon ennen fyysisten oireiden ilmenemistä.

Onko uutteilla plasebovaikutus?
Ei enempää kuin muillakaan lääkkeillä. Uutteet toimivat hyvin tehokkaasti sekä eläimillä että vauvoilla, samoin ne auttavat skeptisiä ihmisiä, jotka kokeilevat niitä viimeisenä keinona. Kasvit hyötyvät myös uutteista; puutarhurit ovat huomanneet, että Rescue Remedyn antaminen uudelleenistutuksen yhteydessä esimerkiksi auttaa kukkaa kukoistamaan muuton jälkeen.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.026
Pakkauskoko 10 ml
Sisältää Grape alcohol, flower extracts of Rock Rose, Impatiens, Clematis, Star of Betlehem, Cherry Plum
Käyttöohje Laita 4 tippaa pieneen lasilliseen vettä ja siemaile tihein väliajoin, kunnes helpotusta on saatu aikaan. Jos vettä tai muuta nestettä ei ole saatavilla, voidaan tipat ottaa suoraan kielelle.
Tuotemerkki Bach
Valmistaja Bach Flower Remedies Limited
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1153
Arvostelut