ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Belladot Britt Duo Balls Treenikuulat

Belladot Britt Duo Balls Treenikuulat
24,95 €

Saatavuus: Loppu varastosta

Treenikuulat sekä harjoittavat että stimuloivat emättimen lihaksia ja lantionpohjaa, mikä ennaltaehkäisee virtsankarkailua.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Belladot Britt yhdistää hyödyn ja huvin! Treenikuulat sekä harjoittavat että stimuloivat emättimen lihaksia ja lantionpohjaa, mikä ennaltaehkäisee virtsankarkailua. Lisäksi hyväkuntoinen lantionpohjalihaksisto on iloksi molemmille osapuolille. Kuulien sisällä on pieni irtopaino, joka tuottaa lisästimulaatiota, kun ne laittaa liikkeeseen.

Treenikuulat on valmistettu pehmeästä silikonista. Jopa nauha on silikonia, mikä helpottaa puhdistusta. Treenikuulia voi käyttää sekä ennaltaehkäisevästi että synnytyksen jälkeen harjoitellakseen supistusvoimaa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.166
Pakkauskoko 1 kpl
Käyttöohje Asetu ensimmäisinä kertoina makuulle käyttäessäsi kuulia. Näin sinun on helpompaa löytää lantionpohjalihaksisto. Taivuta jalkoja hieman ja vie Britt treenikuulat sisään. Viimeisen kuulan tulee asettua juuri emätinaukon sisäpuolelle ja narun tulee roikkua ulkopuolella. Älä unohda liukuvoiteen levittämistä kuuliin ja emätinaukkoon. Tämä helpottaa kuulien sisään vientiä ja ennaltaehkäisee mahdollista emättimen ärsytystä. Käytä mielellään Belladotin silikoniliukuvoidetta.

Rentouta lihakset ja muista hengittää rauhallisesti ja syvään. Supista nyt rauhallisesti sulkijalihasta ja jatka supistamista emätintä pitkin ja ylös virtsaputkea kohti. Jatka tätä sisäänpäin sekä ylös napaa kohden – kuvittele vetäväsi vetoketjua sen päästä ylöspäin.

Purista kuulia lantionpohjalihaksistolla kahden sekunnin jaksoissa, välissä rentoutat lihaksiston kymmeneksi sekunniksi. Tärkeää on käyttää ainoastaan lantionpohjalihaksistoa, ei vatsaa, reisiä, leukaperiä tai muilta kehonosia.

Suositeltavaa on, että harjoitus toistetaan päivittäin, ennaltaehkäisevään tarkoitukseen, mieluiten kaksi kertaa päivässä, 8-20 viikon ajan, jonka jälkeen voit toistaa harjoituksen silloin tällöin. Jos sinulla on jo ongelmia karkailun kanssa, tulee sinun treenata vähintään 4 kertaa päivässä.
Tuotemerkki Belladot
Valmistaja Belladot
Valmistusmaa Ruotsi
Arvostelut