ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Belladot Cleansing Gel - Puhdistusgeeli intiimituotteille 100ml

14.95
Belladot Cleansing Gel - Puhdistusgeeli intiimituotteille 100ml
14,95 €

Saatavuus: Varastossa

Belladot Cleanising Gel puhdistaa Belladot-tuotteesi ja auttaa niitä pysymään uudenveroisina pitkään.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Belladot Puhdistusgeeli tekee juuri sen, mitä lupaakin. Pari pisaraa riittää Belladot-tuotteidesi puhdistamiseen ja auttaa niitä pysymään uudenveroisina pitkään. Pese ensin saippualla ja vedellä ohjeiden mukaisesti, kuivaa se sitten antibakteerisella puhdistusgeelillämme. Sisältää alkoholia ja sopeutuu useimpien materiaalien kanssa käytettäväkjsi. Jättää jälkeensä miedon hajustetun tuoksun.

Miksi puhdistaa seksilelusi ja apuvälineesi?
Seksileluissa on mikroskooppisia epätasaisuuksia. Bakteerit kerääntyvät niihin, ellei leluja puhdisteta kunnolla.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.128
Pakkauskoko 100 ml
Käyttöohje Puhdistaessa kuuluu lelu tai apuväline ensin pestä miedolla saippualla ja haalealla vedellä. Sen jälkeen käytetään Belladot Cleansing geeliä. Alkoholi syväpuhdistaa mikroskooppiset epätasaisuudet.

Alkoholin haihduttua tunnet parfyymin miellyttävän tuoksun.

Belladot Cleansing geeli sisältää glyseriiniä, joka kosteuttaa lelun. Se on monella tapaa hyödyllistä. Se tekee muun muassa lelun pinnasta sileän ja mukavan tuntuisen. Tärkeintä on kuitenkin ehkäistä materiaalin kuivuminen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että säännöllinen käsittely Cleansing geelillä tekee lelusta paremman tuntuisen ja antaa sille pidemmän eliniän.

Lelut ja apuvälineet tulee aina säilyttää niiden mukana tulevassa säilytyspussissa, jotteivät lika, UV-valo ja kuivuminen pääse vaikuttamaan tuotteeseen.
Tuotemerkki Belladot
Valmistaja Belladot
Valmistusmaa Ruotsi
Arvostelut