ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Belladot Evelina Kuukuppi M/L

22.9
Belladot Evelina Kuukuppi M/L
22,90 €

Saatavuus: Varastossa

Belladot Evelina on kuukautissuoja, joka on sekä ympäristöystävällinen että taloudellinen vaihtoehto. Kuukautiskuppia voi käyttää nukkuessa, urheilussa, uidessä sekä matkustaessa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Belladot Evelina on kuukautissuoja, joka on sekä ympäristöystävällinen että taloudellinen vaihtoehto, sillä kuppia voi käyttää uudestaan ja uudestaan. Kuukuppi on hyvä vaihtoehto tamponeille kärsiessäsi kuivista ja hauraista limakalvoista. Ei vaikuta pH-tasapainoon. Voit huoletta käyttää Belladot Evelinaa nukkuessasi, kuntoillessasi, uidessasi tai matkustaessasi. Valmistettu lääketieteellisestä silikonista, pehmeä sekä helppokäyttöinen.

Allergiatestattu lääketieteellinen silikoni. Kierrätettävä. Löytyy kahdessa koossa

Koko-ohjeistus:
L-plus koko: normaali-runsas vuoto

Suuaukon halkaisija 45mm, Kuukupin kokonaisleveys 55mm.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.103
Pakkauskoko 1 kpl
Sisältää 100% lääketieteellinen silikoni
Käyttöohje Ennen käyttöä:
Keitä kuukuppi Evelinaa vedessä 5-7 minuuttia tai käytä Belladot Cleansing geeliä. Tämä tehdään ennen jokaisen kuukautiskierron ensimmäistä käyttökertaa.

Vinkki:
Evelina on helpointa asettaa paikalleen sen ollessa hieman kostea. Joka 4-8 tunti tyhjennät kupin, huuhtelet sen ja laitat sen uudelleen sisälle.

Puhdista Belladot Cleansing geelillä tarvittaessa.

Jos antenni (josta vedät) tuntuu liian pitkältä, leikkaat sen helposti toivotun pituiseksi.

Vetäessäsi Evelinan ulos, aseta se kevyeen kulmaan ja vedä sitä varovasti niin, että yksi kulma kerrallaan tulee ulos. Näin vapautat tyhjiön.

Jos emätinaukkosi on ahdas, suosittelemme, että käytät hieman Belladot liukuvoidetta, helpottaaksesi sisäänvientiä. HUOM! Älä käytä vaseliinia tai silikonipohjaista liukuvoidetta.

Näin toimit:

Pese kätesi huolellisesti. Litistä kuppia keskeltä. Aloita taittamalla se kertaalleen
Pidä Evelina kasassa niin, että se sopii juuri sinulle sisään vietäessä
Istu tai seiso asennossa, jossa Evelina kuukuppi on helppo viedä sisälle/ottaa ulos. Tamponista eroten, kuukuppi laitetaan emätinaukkoon
Vie sormi sisään ja tunnustele kuukuppin reunoja tarkistaaksesi, että se on auki. Mikäli näin ei ole, purista kupin alaosaa ja väännä hieman, avataksesi sen

Pidä mielessä:
Jos Evelina kuukuppi ei istu tarpeeksi alhaalla emätinaukossa, voi vuotoa esintyä. Tarkista myös, että reunoilla sijaitsevia pieniä ilma-aukkoja ei ole peitetty.

Hyvin runsaan vuodon sattuessa voit täydentää suojaasi pikkuhousunsuojalla.

Säilytys:
Säilytä Evelina kuukuppia mukana tulevassa pussissa, kun se ei ole käytössä (ei koskaan muovipussissa tai suljetussa astiassa).

Jos tunnet kipuja tai ärsytystä käyttäessäsi Evelina kuukuppia tai käytön jälkeen, tai jos sinulla on gynekologisia vaikeuksia entuudestaan, tulee sinun kääntyä lääkärin puoleen
Tuotemerkki Belladot
Valmistaja Belladot
Valmistusmaa Ruotsi
Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut 2 item(s)

suosittelen
Mainio keksintö ja ympäristötietoisen valinta. Näppärä käyttää. Kätevä ottaa matkalle mukaan pakkauksessa tulevassa pussukassa.
Montako Tähteä?
Arvostellut HKI / (Lähetetty 16.1.2019)
Large & Plus
Ekologinen, helppokäyttöinen, mukava. Hyvän kokoinen kahden lapsen äidille. Kuppiin mahtuu sen verran paljon, ettei työpäivän aikana tarvitse edes tyhjentää sitä. Pakkaus on todella tyylikäs ja ei ole hinnalla pilattu.
Montako Tähteä?
Arvostellut Hanna-Mari / (Lähetetty 27.10.2018)