Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Biolatte 4-Legs Jauhe 450 g

49.5
Biolatte 4-Legs Jauhe 450 g
49,50 €
Eläinten maitohappobakteereja vastustuskyvyn parantamiseen ja ruoansulatuksen tehostamiseen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Eläinten luonnollista vastustuskykyä tukevia maitohappobakteereita. Allergiatestattu tuote sisältää suuren määrän (yhteensä 180 miljardia) eläviä bakteereita, jotka tukevat eläimen vastustuskykyä, parantavat suoliston hyvinvointia ja ruoansulatusta. Samalla ravinnosta saadut ravintoaineet imeytyvät paremmin ja tehostavat emojen maidontuotantoa. Tuote sopiikin myös imettäville ja tiinneille eläimille.


 Biolatte-ravintolisät


Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Biolattella ollaan ylpeitä siitä, että he ovat edelläkävijöitä tällä alalla. Yritys ei ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan heillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.


Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Tärkeänä pidetään sitä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä Biolatte haluaa pitää tuotteiden tehon mahdollisimman hyvänä. Käytössä on ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Yhteistyötä Biolatte tekee ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.547
Pakkauskoko 450 g
Sisältää Maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa, maitohappobakteerit, entsyymit.
4-Legs 450g sisältää 180 miljardia (1,8x10E11 cfu) maitohappobakteeria.

Laktoositon.
Käyttöohje Suosituksen mukaan pitkäaikaiseen, kuuriluontoiseen käyttöön.

2-6g (1-3 tl) sekoitetaan nisäkkäiden kosteaan ruokaan tai veteen. Paketissa on annoslusikka.

Minimi annostusta suositellaan ylläpitämään luonnollista vastuskykyä. Suolisto-ongelmien hoitoon käytetään neljä grammaa päivässä ja annostusta voidaan tarvittaessa nostaa kuuteen grammaan päivässä. Annostelun määrään vaikuttaa myös eläimen koko. Autoimmuunisairauksista kärsiville eläimille suositellaan aloitettavaksi kahdella grammalla päivässä ja annostusta nostetaan vähitellen eläimen reaktioita seuraten.
Ravintosisältö / vuorokausiannos (2 g / 6 g)
Maitohappobakteereja 8 x 10E8 CFU / 2,4 x 10E9 CFU
Entsyymejä 24000 u / 72000 u
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biolatte
Valmistaja Biolatte Oy
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 109.89
Arvostelut

Katso kaikki Biolatte tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.