ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biolatte Boulardii 110 kaps.

41.9
Biolatte Boulardii 110 kaps.
41,90 €

Saatavuus: Varastossa

Sc. cerevisiae sp. boulardii -valmiste vahvistamaan sekä korjaamaan kehon limakalvoja.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Sc. cerevisiae sp. boulardii -valmiste auttaa vahvistamaan sekä korjaamaan kehon limakalvoja, hidastaa tai estää patogeenien pääsyn vereen ja antaa terveen kasvualustan suoliston mikrobeille, kuten maitohappobakteereille.
Biolatte Boulardiita on käytetty hyvin tuloksin Suomessa jo yli kymmenen vuoden ajan.Biolatte-ravintolisät


Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.195
Pakkauskoko 110 kaps.
Sisältää Täyteaineet (maltodekstriini, mikrokiteinen selluloosa), Saccharomyces cerevisiae sp. boulardii, nautaperäinen liivate (kapseleissa).

Laktoositon.
Käyttöohje 2 kapselia päivässä veden kera.
Ravintosisältö Saccharomyces cerevisiae sp. boulardii 200 mg / kapseli tai 400 mg/pv.
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biolatte
Valmistaja Biolatte Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.38
Arvostelut