ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biolatte Boulardii 60 kaps.

30.45
Biolatte Boulardii 60 kaps.
30,45 €

Saatavuus: Varastossa

Saccharomyces boulardii -valmiste. Tasapainottaa vatsan ja suoliston bakteerikantaa erilaisissa vatsavaivoissa ja lääkekuurien aikana.

Saattaa auttaa vahvistamaan sekä korjaamaan kehon ja suoliston limakalvoja.

Sopii käytettäväksi päivittäin tai esimerkiksi kuuriluontoisesti antibioottikuurin yhteydessä tai ulkomaanmatkojen aikana. Saccharomyces boulardii kestää paremmin vatsahappoja kuin monet maitohappobakteerit. Boulardiista saatat saada avun mm. helikobakteeriin, närästykseen ja ärsyyntyneeseen paksusuoleen.

Kuvaus

Yksityiskohdat

Biolatte-ravintolisät


Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.115
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Täyteaineet (maltodekstriini perunasta, mikrokiteinen selluloosa), Saccharomyces boulardii, liivate (nautaperäinen), paakkuuntumisenestoaineet (piidioksidi E551, magnesiumstearaatti E470b).
Laktoositon
Käyttöohje 1-2 kapselia päivässä veden kera.
Ravintosisältö Saccharomyces boulardii 2E9 cfu (tai 4E9 cfu).
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biolatte
Valmistaja Biolatte Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.5
Arvostelut