Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Biolatte Ladyzym 60 kaps.

28.6
Biolatte Ladyzym 60 kaps.
28,60 €
7 eri entsyymiä sisältävä tuote naistenvaivoihin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Naisille suunnattu entsyymi-koentsyymi (Q-10) -valmisteen haimaentsyymit auttavat pilkkomaan ravintoaineita, etenkin rasvoja, ja edistävät ruoansulatusta ja vatsan hyvinvointia.Biolatte-ravintolisät


Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Täyteaine (mikrokiteinen selluloosa), liivate (nautaperäinen), lipaasi (β-galaktosidaasi), laktaasi, α-galaktosidaasi, fytaasi, α-amylaasi, proteaasi, koenstyymi Q-10, paakkuntumisenestoaine (magnesiumstearaatti).

Laktoositon.
Käyttöohje 1 kapseli päivässä veden kera, aterian yhteydessä.
Ravintosisältö Lipaasi 11,43 mg, α-amylaasi 5,71 mg, proteaasi 5,71 mg, fytaasi 5,71 mg, αβ-galaktosidaasi 5,71 mg, laktaasi 5,71 mg, koenstyymi Q-10 5 mg, magnesiumstearaatti 5 mg.
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biolatte
Valmistaja Biolatte Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 48
Arvostelut

Katso kaikki Biolatte tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa