ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biolatte Madame 16 kaps.

17.15
Biolatte Madame 16 kaps.
17,15 €

Saatavuus: Varastossa

Sc. boulardii - maitohappobakteeri -valmiste intiimikäyttöön naisille hiivaongelmiin.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Patentoitu valmiste naisten hyvinvoinnin tueksi. Saccharomyces cerevisiae sp. boulardii auttaa vahvistamaan sekä korjaamaan kehon limakalvoja. Maitohappobakteerit tasaavat pH:ta ja vahvistavat elimistön omaa, hyvää mikrobitasapainoa.Biolatte-ravintolisät


Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.08
Pakkauskoko 16 kaps.
Sisältää Sc. boulardii 250 mg, mikrokiteinen selluloosa 150,2 mg, pullulan-kapseli 100mg, maitohappobakteerit 25 mg, piioksidi 11,3 mg, magnesiumstearaatti 8,5 mg.

Laktoositon
Käyttöohje 1 kapseli iltaisin
Ravintosisältö Sc. boulardii 250 mg, mikrokiteinen selluloosa 150,2 mg, pullulan-kapseli 100mg, maitohappobakteerit 25 mg, piioksidi 11,3 mg, magnesiumstearaatti 8,5 mg.
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biolatte
Valmistaja Biolatte Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 1.07
Arvostelut