ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biolatte Original 60 kaps.

22.85
Biolatte Original 60 kaps.
22,85 €

Saatavuus: Varastossa

Ensimmäinen alkuperäinen maitohappobakteerivalmiste, jossa tutkitut ja vahvat ihmisspesifiset bakteerikannat valmiina tukemaan vastustuskykyä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Suomen ensimmäinen alkuperäinen maitohappobakteerivalmiste, jossa tutkitut ja tarkkaanvalitut ihmisperäiset bakteerikannat vahvistavat suoliston omaa flooraa ja auttavat vahvistamaan vastustuskykyä. Nopeasti jakaantuvat ja stabiilit bakteerit takaavat tehokkuuden.Biolatte-ravintolisät


Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.125
Pakkauskoko 60 kaps.
Sisältää Ainesosat (kapselit):
Mikrokiteinen selluloosa, maltodekstriini, liivate, maitohappobakteereja à 4E10 cfu/g (L. acidophilus, E. faecium, S. thermophilus, B. bifido infantis, S. lactis), magnesiumstearaatti.

Laktoositon
Käyttöohje 1-6 kapselia päivässä tai terapeutin/lääkärin ohjeen mukaan (2 x 10E9 cfu/kapseli), veden kera. Ei ruoan yhteydessä (puoli tuntia ennen tai jälkeen).
Ravintosisältö Maitohappobakteerit: L. casei, L. fermentum, L. acidophilus, S.thermophilus, E. faecium (Yhteensä 7,5x10E9 cfu)
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biolatte
Valmistaja Biolatte Oy
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.48
Arvostelut