ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biolatte Original-L 60 g

29.5
Biolatte Original-L 60 g
29,50 €

Saatavuus: Varastossa

Maitohappobakteerivalmiste vauvoille ja lapsille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Täysin vesiliukoinen tuote, joka voidaan antaa vauvalle esimerkiksi tuttipullosta heti kun imemis- ja nielemisrefleksi ovat kehittyneet. Sisältää tutkitut ja tehokkaat bakteerikannat tukemaan vastasyntyneen vastustuskykyä.Biolatte-ravintolisät


Biolatte Oy:n perustaja Yves Delatte on tutkinut maitohappobakteereita ja terveyteen liittyviä asioita jo 1970-luvulta lähtien. Hänen työnsä tuloksia on julkaistu monissa maissa ja niitä ovat hyödyntäneet monet tutkijat. Olemme ylpeitä siitä, että olemme edelläkävijöitä tällä alalla. Emme ainoastaan luo uutta teknologiaa ja uusia tuotteita, vaan meillä on uusi lähestymistapa terveyden ja sairauksien ymmärtämiseen.

Biolatte Oy valmistaa vain maitohappobakteeri-, Sc. boulardii- ja entsyymituotteita. Pidämme tärkeänä, että tuotteisiin ei sekoiteta ylimääräisiä ”cocktaileja”, sillä haluamme pitää tuotteemme tehon mahdollisimman hyvänä. Käytämme ainoastaan tunnettuja mikro-organismipankkien virallisesti rekisteröityjä ja testattuja bakteerikantoja. Teemme yhteistyötä ainoastaan merkittävien tieteellisten laboratorioiden kanssa, jotka noudattavat GMP- standardeja. Biolatte Oy:n tuotteet löytyvät vain terveyteen erikoistuneista kaupoista.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.155
Pakkauskoko 60 g.
Sisältää Glukoosi, maitohappobakteerit: Bifido bacterium Bb-12 (à 6E10 cfu/g), S.thermophilus (à 6E10 cfu/g), L. casei paracasei (à 6E10 cfu/g).

Laktoositon
Käyttöohje 2,5 g (annosmitallinen) päivässä tai terapeutin / lääkärin ohjeen mukaan. Sekoita yksi annosmitallinen (2,5g) veteen. Voidaan antaa myös tuttipullosta, sillä jauhe liukenee täysin nesteeseen.
Ravintosisältö Maitohappobakteerit: 0,15 g = 9 x 10E9 cfu / päivä
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biolatte
Valmistaja Biolatte Oy
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 491.6
Arvostelut