Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Biomed EnergyWay 40 tabl.

23.9
Biomed EnergyWay 40 tabl.
23,90 €
Luonnon omaa tehokasta ja nopeavaikutteista energiaa!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Biomedin EnergyWay sopii käytettäväksi energiatasojen ja yleiskunnon kohotukseen sekä tilapäiseen rasituksen aiheuttamaan väsymykseen. Se auttaa palautumaan epäsäännöllisestä elämänrytmistä. Kun siitepölyhiukkanen kohtaa luonnossa emin syntyy valtava määrä elämän alkureaktioita. EnergyWayssä näiden reaktioiden sisältämä energia on otettu talteen emi-siitepölyuutteeseen. Merkittävin reaktiossa syntyvä aine on SOD-entsyymi, jota kutsutaan usein elimistön tärkeimmäksi puolustuslinjaksi hapetusstressiä vastaan. Lisäksi Emi-siitepölyuutteessa on runsain määrin vitamiineja, mineraaleja, aminohappoja, monityydyttymättömiä rasvahappoja, fytosteroleja ja lukuisia kasvientsyymejä.Biomedin laadukkaat ravintolisät


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 40 tabl.
Sisältää Emi-siitepölykuivauute, ruusujuuriuute, mikrokiteinen selluloosa, polyvinyylipyrrolidoni, silloitettu natriumkarboksimetyyliselluloosa, piidioksidi, magnesiumstearaatti, hydroksipropyylimetyyliselluloosa, glyseroli.
Käyttöohje 1 tabletti päivässä. Kovan rasituksen tai väsymyksen aikana sekä tarvittaessa 2 tablettia päivässä. Ei suositella nautittavaksi iltaisin virkistävän vaikutuksen vuoksi.
EnergyWayn siitepölyhiukkasten allergisoivat aineet hajotetaan entsymaattisesti uutteesta. EnergyWayn SOD-uute on allergiatestattu RAST-menetelmällä eikä se normaalisti aiheuta reaktioita siitepölyallergikoille.
Ravintosisältö Ravintoaineet / tabletti
Emi-siitepölyuutetta, 200 mg
SOD-entsyymiaktiivisuus, 735 U
Ruusujuuriuutetta, 200 mg
Salidrosideja, vähintään 3 %

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
Tuotemerkki Biomed
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 60
Arvostelut

Katso kaikki Biomed tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa