Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Biomed Iocidin+ 30 kaps.

19.55
Biomed Iocidin+ 30 kaps.
19,55 €
G
V
Lisää vastustuskykyäsi ja toimii apuna hiivatulehdusten häätöön.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Iocidinissä yhdistyy kolmen luonnonaineen (oliivinlehtiuute, greippiöljy ja oreganoöljy) vahva antioksidatiivinen vaikutus, jolla pyritään tehostamaan vastustuskykyä.

Oliivinlehtiuute
Oliivinlehtiuutteen vaikutus johtuu sen sisältämistä kasvifenoleista – oleuropeiinista, joka voi muuttua entsymaattisesti kalsium-eleonaatiksi ihmisen elimistössä.

Greippiöljy
Greippiöljyuute on laajakirjoinen pieneliöiden kasvua hillitsevä luonnonaine. Greippiöljy sisältää bioflavonoideja ja glyskosideja. Greippiöljyn vaikutus suoliston hyvinvointiin on tunnettu jo yli 30 vuotta. Aasiassa uutetta on käytetty jo vuosisatoja ihon ja hiuspohjan puhdistukseen sekä myös kodin pintojen desinfiointiin.

Oreganoöljy
Oreganokasvin öljyistä noin 70 % on fenolisia yhdisteitä.Biomedin laadukkaat ravintolisät


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 30 kaps.
Sisältää Oliivinlehden kuivauute 37 %, oligosakkaridit 29 %, hydroksipropyylimetyyliselluloosa 16 %, greippiöljy 12 %, oreganoöljy 2,4 %, vesi 1,5 %, paakkuuntumisenestoaine (piidioksidi), pintakäsittelyaine (rasvahappojen magnesiumsuolat (kasviperäinen)). Vaikuttavat aineet: Oliivinlehti, 600 mg, Greippiöljy, 50 mg, Oreganoöljy, 10 mg
Käyttöohje Aluksi 2 kapselia 3 kertaa päivässä kunnes oireet helpottavat. Jatkossa yksi kapseli päivässä immuunipuolustuksen tueksi.

Suoliston hyvinvointiin 3x2 kapselia päivässä kahden viikon ajan, jonka jälkeen 2 kapselia päivässä. Jatkossa yksi kapseli päivässä

Virtsateiden hyvinvointiin, Iocidin plus- akuutit vaivat: 2 kapselia 3 kertaa päivässä. Ennaltaehkäisevästi 1 kapseli päivässä.

Ei suositella henkilölle, joilla on akuutti gastriitti tai haavainen paksunsuolen tulehdus. Alle 6-vuotiaille vain lääkärin ohjeen mukaan.
Ravintosisältö Ravintoaineet / kapseli
Oliivinlehti, 600 mg
Greippiöljy, 50 mg
Oreganoöljy, 10 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Biomed
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 65
Arvostelut

Katso kaikki Biomed tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa