ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biomed Neuroglandin Forte 36 kaps.

31.9
Biomed Neuroglandin Forte 36 kaps.
31,90 €

Saatavuus: Varastossa

Hyviä ja tärkeitä rasvoja aivoille!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Biomed Neuroglandin Forte on aivoille täsmäravintoa hyvien rasvojen muodossa. Aivot muodostuvat pääasiassa rasvasta (60 % aivojen kuiva-aineesta on rasvaa), joten rasvalla on suuri merkitys aivotoiminnalle. Nykyisin tiedetään, että hermosolut voivat uusiutua. Tähän vaikuttavat ravintotekijät sekä ympäristön ja oppimisen kautta välittyvät virikkeet. Oleellisinta solujen uusiutumiselle kuitenkin on, että hermosolujen rakentumiseen on saatavilla sopivia rasva-aineita, eli lipidejä.

Lipideistä tärkeimpiä ovat fosfolipidit mm. fosfoseriini. Solujen hapetusstressiä vähentävät E-vitamiini ja luonnon oma tehoaine resveratroli lisättynä lisättynä fosfolipideihin ovat todellista täsmäravintoa aivoille!Biomedin laadukkaat ravintolisät


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.0654
Pakkauskoko 36 kaps.
Sisältää Pellavansiemenöljy, liivate, kosteudensäilyttäjä (glyseroli), fosfolipidi, fosfatidyyliseriini, resveratroli (punaisista rypäleistä), E-vitamiini.
Käyttöohje 1 kapseli päivässä.
Ravintosisältö Ravintoaineet / kapseli
Pellavansiemenöljyä, 450 mg
Fosfolipidejä, 100 mg
Fosfatidyyliseriiniä, 100 mg
Resveratrolia, 100 mg
E-vitamiinia, 50 mg
Tuotemerkki Biomed
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 0.88
Arvostelut