ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biomed Silicum Tonic -piihappogeeli 2x250 ml

16.15
Biomed Silicum Tonic -piihappogeeli 2x250 ml
16,15 €

Saatavuus: Varastossa

Piitä vatsan ja luuston hyvinvointia edistämään.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Silicum Tonic on suomalainen geelivalmiste, joka suojaa etenkin suolen limakalvoja.

Pii
Piitä on luonnossa kasveissa, merivedessä ja kallioperässä happeen sitoutuneena. Pii on hapen jälkeen maapallon toiseksi yleisin alkuaine. Pii on myös ihmiselle välttämätöntä.

Pienikiteinen piikristalli voi muodostaa limakalvojen pinnalle suojakelmuja, jotka puolestaan suojaavat limakalvojen kerroksia.

Karmelloosia
Karmelloosi on kuusen, männyn ja puuvillan vesiliukoinen rakennekuitu. Se sisältää sokerimolekyyleistä koostuvaa galaktomannaania, joka ei muutu sokeriksi ihmisen suolistossa.

Kolloidinen karmelloosi on vesiliukoista, hajutonta ja lievästi emäksistä. Se käyttäytyy ihmisen limakalvon erittämän oman lima-aineen tavoin joutuessaan kosketuksiin mahalaukun happojen kanssa. Se muodostaa elastisen, luonnollista limakalvoa myötäilevän joustavan kalvon. Emäksinen karmelloosi reagoi sopivasti vatsahappojen kanssa ja yhdessä piioksidihiukkasten kanssa se sitoo ruokatorvessa ja mahasuolikanavassa syntyviä haitallisia aineita.

Mitä vatsahapot tekevät?

Ihmisen vatsahapot hajottavat valkuaisaineita ja pilkkovat nautittua ruokaa pienempiin osasiin.

Vatsahapot voivat liiallisena estää suoliston entsyymien toimintaa ja tuhota suolen kudoksia. Ne voivat ruokatorveen päästessään vahingoittaa sen limakalvoa.

Vatsahappojen nouseminen ruokatorveen aiheuttaa syöpymisestä johtuvan poltteen tunteen ja tulehduksen.

Piigeeli ja karmelloosi voivat muodostaa limakalvolle suojaavan kalvon ja antavat vahingoittuneiden alueiden uusiutua rauhassa.

Ravitsemuksellisia hoitoaineita

Piigeeli-karmelloosi valmisteita käytetään myös poistamaan elimistön piivajausta tai täydentämään piin saantia, kun on kyseessä lisääntynyt piin tarve. Piin aineenvaihdunnan tehtäviin kuuluu tehostaa kalsiumin sitoutumista luustoon. Pii on luuston sidekudoksen rakenneosa ja se osallistuu glukosamiiniglukaanien muodostukseen. Ihon pintakerroksissa ja verisuonten seinämissä on piitä. Ikääntyessä piin määrä vähenee. Piigeelin nauttimisen voidaan odottaa parantavan ihon, hiusten ja kynsien laatua. Hyvin imeytyvällä piivalmisteella voi parantaa ihon ulkonäköä.Biomedin laadukkaat ravintolisät


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.551
Pakkauskoko 2 x 250 ml
Sisältää Demineralisoitu vesi, piidioksidi, karmelloosi, säilöntäaine (kaliumsorbaatti, natriumbentsoaatti), happamuudensäätöaine (sitruunahappo).
Käyttöohje Annostus:
15 ml 1-3 kertaa päivässä tai tarpeen mukaan.
Ravintosisältö Ravintoaineet / vuorokausiannos (15 ml):
Piidioksidia, 580 mg
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biomed
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 32.3
Arvostelut