ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biomed Terapeuttiset A-tipat 15 ml

28.9
Biomed Terapeuttiset A-tipat 15 ml
28,90 €

Saatavuus: Varastossa

Helppokäyttöisessä muodossa olevaa A-vitamiinia ihon ja limakalvojen terveydelle, rauta-aineenvaihdunnalle, immuunitoiminnalle ja hyvälle näköaistille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Biomedin Terapeuttisista A-tipoista saat päiväannoksen hyvin imeytyvää A-vitamiinia helppokäyttöisessä muodossa. Sen voi sekoittaa esimerkiksi nesteen joukkoon tai tiputtaa kielen alle, jolloin tipat sopivatkin hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on allergiatestattu ja turvallinen käyttää.


Yhdessä tipassa on 750 mg A-vitamiinia, joka on hyväksi ihon ja limakalvojen terveydelle, edistää rauta-aineenvaihduntaa ja immuunitoimintaa sekä toimii tärkeänä palasena hyvän näköaistin ylläpidossa. Ihmisen elimistö ei kykene itse A-vitamiinin tuotantoon, joten sitä on tärkeää saada esimerkiksi ravintolisien kautta. A-vitamiinin tarve kasvaa raskauden ja imetyksen sekä joidenkin sairauksien aikana, toipilaana ja kovassa fyysisessä rasituksessa tai nuorilla voimakkaan kasvuvaiheen aikana. Lisäksi A-vitamiinin tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto tai dieetti sekä laihdutuskuurit.


Ohjeenmukainen annostus riittää jopa 545 päivään!
Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.023
Pakkauskoko 15 ml
Sisältää Kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy, A-vitamiini (retinyylipalmitaatti), antioksidantti (dl-alfatokoferoli)

Laktoositon
Käyttöohje Päiväannos (1 tippa) sisältää: A-vitamiinia 750 μg (2500 iu) RE† (93,8 %). Riittoisuus 545 päivää annostusohjeella. Annostusohje lapsille: 1-vuotiaasta lähtien 1 tippa päivässä.
Ravintosisältö / vuorokausiannos (1 tippa)
A-vitamiinia (mikrog), 750 (93,8 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biomed
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1926.67
Arvostelut