ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biomed Terapeuttiset B12-tipat 15 ml

31.95
Biomed Terapeuttiset B12-tipat 15 ml
31,95 €

Saatavuus: Varastossa

Helppokäyttöisessä muodossa olevaa B12-vitamiinia muistin, aivotoiminnan ja psykologisten prosessien tueksi sekä väsymyksen ehkäisyyn.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Biomedin Terapeuttisista B12-metyylikobalamiinitipoista saat päiväannoksen hyvin imeytyvää B12-vitamiinia helppokäyttöisessä muodossa. Sen voi sekoittaa esimerkiksi nesteen joukkoon tai tiputtaa kielen alle, jolloin tipat sopivatkin hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on allergiatestattu ja turvallinen käyttää.


B12-vitamiini on hyväksi aivojen ja hermoston toiminnalle, sillä se edistää normaaleja psykologisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa. Erityisen hyvä se on tukemaan muistin toimintaa. B12-vitamiini on hyväksi myös immuunitoimintaa kohtaan, veren punasolujen muodostumisella sekä väsymys- ja uupumustiloihin. B12-vitamiinia voidaan suositella erityisesti kasvissyöjille ja ikääntyville.


Ohjeen mukainen annostus riittää jopa 77 päiväksi!
Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.023
Pakkauskoko 15 ml
Sisältää Vesi, B12-vitamiini (metyylikobalamiini, deoksiadenosyylikobalamini), säilöntäaineet (sitruunahappo, kaliumsorbaatti).

Laktoositon
Käyttöohje 6 tippaa päivässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö / vuorokausiannos (6 tippaa)
B12-vitamiinia (mikrog), 500 (20000 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biomed
Valmistaja Biomed
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 2130
Arvostelut