ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Biomed Terapeuttiset E-tipat 15 ml

28.8
Biomed Terapeuttiset E-tipat 15 ml
28,80 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Helppokäyttöisessä muodossa olevaa E-vitamiinia solujen rakennusaineeksi ja terveydelle hyväksi.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Biomedin Terapeuttisista E-tipoista saat päiväannoksen hyvin imeytyvää E-vitamiinia helppokäyttöisessä muodossa. Sen voi sekoittaa esimerkiksi nesteen joukkoon tai tiputtaa kielen alle, jolloin tipat sopivatkin hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on allergiatestattu ja turvallinen käyttää.


Päiväannoksessa on 67 mg E-vitamiinia, joka on tärkeä rakennusaines solukalvoille ja joka toimii antioksidanttina suojaten elimistön monityydyttymättömiä rasvahappoja vapailta radikaaleilta ja hapettumiselta. E-vitamiinin tarve kasvaa joidenkin sairauksien aikana, toipilaana ja lisäksi sen tarvetta lisäävät yksipuolinen ravinto tai dieetti sekä laihdutuskuurit. Vaikka kyseessä onkin rasvaliukoinen vitamiini, poistuu E-vitamiini silti nopeasti kehosta ja siksi sitä tarvitaan jatkuvasti lisää.


Ohjeenmukainen annostus riittää jopa 108 päivään!
Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.023
Pakkauskoko 15 ml
Sisältää E-vitamiini (d-alfatokoferoliasetaatti), kylmäpuristettu neitsytoliiviöljy.

Laktoositon
Käyttöohje Päiväannos (5 tippaa) sisältää: E-vitamiinia 67 mg (100 iu) _-TE† (558 %). Riittoisuus 108 päivää annostusohjeella.

Annostusohje lapsille:
0,5-3 -vuotiaille 1 tippa päivässä. 3-10 -vuotiaille 3 tippaa päivässä.
Ravintosisältö / vuorokausiannos (5 tippaa)
E-vitamiinia (mg), 67 (558 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1920
Arvostelut