ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Biomed Terapeuttiset Joditipat 15 ml

Biomed Terapeuttiset Joditipat 15 ml
25,70 €

Saatavuus: Ei saatavilla

Helppokäyttöisessä muodossa olevaa jodia kilpirauhaselle, kognitiivisille toiminnoille, energia-aineenvaihdunnalle ja hyödyksi iholle ja hermostolle.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Biomedin Terapeuttisista Joditipoista saat päiväannoksen hyvin imeytyvää jodia helppokäyttöisessä muodossa. Sen voi sekoittaa esimerkiksi nesteen joukkoon tai tiputtaa kielen alle, jolloin tipat sopivatkin hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on allergiatestattu ja turvallinen käyttää.


Jodi on tärkeä hivenaine edistämään normaaleja kognitiivisia toimintoja ja energia-aineenvaihduntaa. Jodi toimii myös kilpirauhasen toimintaa edistäen ja ollen hyödyksi iholle ja hermostolle. Suuri osa suomalaisista kärsii jodin puutteesta.


Ohjeenmukainen annostus riittää jopa 544 päivään!
Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.023
Pakkauskoko 15 ml
Sisältää Vesi, jodi (kaliumjodidi), säiläntöaineet (sitruunahappo, kaliumsorbaatti).

Laktoositon
Käyttöohje 1 tippa päivässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö / vuorokausiannos (1 tippa)
Jodia (mikrog), 150 (100 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biomed
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1713.33
Arvostelut