Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Biomed Terapeuttiset Seleenitipat 15 ml

31.5
Biomed Terapeuttiset Seleenitipat 15 ml
31,50 €
G
V
Helppokäyttöisessä muodossa olevaa seleeniä hiusten ja kynsien hyvinvointiin, immuunitoiminnalle, kilpirauhaselle ja siittiöiden muodostukseen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Biomedin Terapeuttisista Seleenitipoista saat päiväannoksen hyvin imeytyvää seleeniä helppokäyttöisessä muodossa. Sen voi sekoittaa esimerkiksi nesteen joukkoon tai tiputtaa kielen alle, jolloin tipat sopivatkin hyvin nielemisvaikeuksista kärsiville. Tuote on allergiatestattu ja turvallinen käyttää.


Seleeni on tärkeä rakennusaines hyvinvoiville hiuksille ja kynsille. Se edistää immuunitoimintaa sekä toimii kilpirauhasen normaalin toiminnan tueksi. Seleeni tukee myös siittiöiden muodostumista ja suojaa soluja hapettumiselta.


Seleeniä on suomen maaperässä niukasti, siksi sitä ei kulkeudu riittävästi elintarvikkeisiin (vilja, maito, liha jne.) ja sitä kautta ihmiseen. Vuonna 1987 suomalaisten kokoveren seleenipitoisuus oli tutkimusten mukaan noin 2,5 μmol/l. Pitoisuus on tasaisesti laskenut ollen vuonna 2003 noin 1,6 μmol/l siitä huolimatta, että natriumseleniittia on lisätty kasvilannoitteisiin Maa ja metsätalousministeriön päätöksellä. Vaikka seleeniä lisätäänkin lannoitteisiin, on suomalaisten seleenin saanti ruuasta yhä maailman vähäisimpiä. Seleeni on paitsi antioksidantti, myös ihmiselle välttämätön hivenaine.


Ohjeenmukainen annostus riittää jopa 136 päivään!
Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä. Biomed tunnetaan laadukkaista, tehokkaista ja yksilöllisistä tuotteista.

Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 15 ml
Sisältää Puhdistettu vesi, säilöntäaine (sitruunahappo), natriumseleniitti.

Laktoositon
Käyttöohje 2 tippaa päivässä.

Ilmoitettua suositeltua vuorokausiannosta ei saa ylittää. Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Tuote on säilytettävä pienten lasten ulottumattomissa.
Ravintosisältö / vuorokausiannos (2 tippaa)
Seleeniä (mikrog), 180 (327 %*)
* = %-osuus vuorokautisen saantisuosituksen vertailuarvosta
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 210000
Arvostelut

Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa