Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!

Biomed Vahva Valkosipuli 90 kaps.

11.2
Biomed Vahva Valkosipuli 90 kaps.
11,20 €
Tiivistettyä vastustuskykyä ja vireyttä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Kasvikunnan oma tehokas ja kaikille tuttu antioksidantti lisää vastustuskykyä ja antaa vitaalisuutta ja vireyttä. Valkosipulin sisältämät fytonsidit tappavat bakteereja, sieniä, ameeboja ja jopa sisälmysmatoja. Valkosipulia suositellaan myös helpottamaan ruoansulatusta. Se sisältää rikkipitoisia eteerisiä öljyjä, jotka edistävät ruoansulatusta. Valkosipulin eteeriset öljyt vaikuttavat myös antibioottisesti, mihin perustuu valkosipulin käyttö vilustumisoireiden lievitykseen.Biomedin laadukkaat ravintolisät


Biomed Oy on vuodesta 1982 alkaen kehittänyt ja valmistanut ravitsemushoitoihin soveltuvia ravintolisiä ja erikoisvalmisteita. Biomedin toimintaperiaatteena on pitkäjänteinen yhteistyö eri tutkimuslaitosten, yliopistojen ja käytännön lääkäreiden kanssa sekä eri alojen tietotaidon hyödyntäminen tuotteiden kehittämisessä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Pakkauskoko 90 kaps.
Sisältää Valkosipuliöljy, neitsytoliiviöljy, kalaliivate, glyseroli, vesi, pintakäsittelyaineet (selluloosa-asetaatti-ftalaatti, trietyylisitraatti E1505). Vaikuttavat aineet: Valkosipuliöljyuutetta, 1200 mg

Laktoositon
Käyttöohje 1 kapseli päivässä. Päiväannos sisältää 1,2 mg valkosipuliöljyuutetta, joka vastaa 3400 mg tuoretta valkosipulia.
Ravintosisältö Ravintoaineet / kapseli
Valkosipuliöljyuutetta, 1200 mg

Ravintolisää ei tule käyttää monipuolisen ruokavalion korvikkeena. Säilytetään pienten lasten ulottumattomissa. Ohjeen mukaista annostusta ei tule ylittää.
Tuotemerkinnät Gluteeniton
Tuotemerkki Biomed
Valmistaja Biomed
Valmistusmaa Suomi
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 12
Arvostelut

Katso kaikki Biomed tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.

Post your comment

Pur-Kauppa