ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE.

Bybi Beauty Buriti Booster 15 ml

17.9
Bybi Beauty Buriti Booster 15 ml
17,90 €

Saatavuus: Varastossa

100% kylmäpuristettu Buritiöljy on suojaava ja kirkastava öljyseerumi. Boosteri on suunniteltu käytettäväksi osana päivittäistä ihonhoitorutiinia.

Buritin antioksidanttinen ominaisuus suojaa ihoa ympäristön aiheuttamilta stessitekijöiltä, kuten saasteelta ja UV-säteilyltä. Se on täydellinen kaikille, jotka käyttävät esimerkiksi paljon julkisen liikenteen kulkuvälineitä, ja haluavat olla varmoja, että iho on varmasti suojattuna. Tuloksena kirkas, vahva ja terve iho. Sopii kaikille ihotyypeille, sekä samealle eloa kaipaavalle iholle.

Buritiöljy on puristettu Buritipuun hedelmistä, ja tämä amazonin palmu tunnetaan "Elämän puuna". Sen erittäin ravinteikas hedelmä sisältää runsaasti A- ja E-vitamiineja, jotka tukevat terveen ihon toimintoja. Buriti on rikkain luonnollinen beetakaroteenin lähde, joka taistelee vapaita radikaaleja vastaan ja auttaa suojaamaan ihoa ympäristön aiheuttamilta stressitekijöiltä, kuten saasteilta ja UV-säteilyltä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Boosteri on suunniteltu tehostamaan ihonhoitorutiiniasi ja sopii hyvin käytettäväksi yhdessä muiden ihonhoitotuotteidesi kanssa. Lisää pari tippaa Boosteria seerumin, voiteen tai balmin joukkoon ja levitä kasvoille sekä kaulalle. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää Boosteria suoraan ihollesi seerumin tapaan. Käytä aamuisin ennen kuin ihosi altistuu saasteille, ankaralle säälle ja UV-säteilylle.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.06
Pakkauskoko 15 ml
Sisältää Mauritia Flexuosa (Buriti) Fruit Oil
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Bybi Beauty
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Sertifioinnit Leaping Bunny
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1193
Arvostelut