ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Ayurveda Pura Chyawanprash 500 g

18.5
Ayurveda Pura Chyawanprash 500 g

Special Price 18,50 €

Normaali hinta: 22,50 €

Saatavuus: Varastossa

Chyawanprash on luonnollinen, perinteinen Intiassa käytetty terveystuote. "Mustana kultana" ja "elämän eliksiirinä" tunnettua chyawanprashia on käytetty jo yli 5000 vuoden ajan elvyttämään mieltä ja kehoa. Vitamiini- ja antioksidanttirikas Chyawanprash sopii erinomaisesti päivittäiseen käyttöön.

Ayurveda Pura Chyawanprash tehdään autenttisella ayurvedareseptillä. Tuote sisältää yli 35 luonnollista ainesosaa kuten hedelmiä, yrttejä ja mausteita. Pääraaka-aineena on amla-marja, joka on yksi voimakkaimmista C-vitamiinin lähteistä. Ayurveda Puran Chyawanprash sopii myös vegaaneille, sillä valmistuksessa ei käytetä gheetä. Ei sisällä keinotekoisia maku- tai säilöntäaineita. Jokainen erä testataan raskasmetallijäämien ja muiden epäpuhtauksien välttämisen varmistamiseksi.

Ayurveda Puran Chyawanprash on maultaan herkullista, ja siitä pitävät myös perheen pienimmät. Siksi tätä maukasta terveyshilloa kannattaakin nauttia koko perheen voimin.

Annostus: Nauti 1-2 tl tätä makeankirpeää hilloa kahdesti päivässä. Voit syödä Chyawanprashaa suoraan lusikalla, levittää sitä paahtoleivälle tai lisätä sitä vaikka teen sekaan. Testaa ja tykästy!

Tuotteen sisältämä Amla-marja, joka tunnetaan myös Intian karviaisena on immuniteetin tukemisen lisäksi hyväksi myös ruoansulatuskanavalle. Se voi säännöllisesti käytettynä toimia muun muassa ruoansulatusta vahvistaen ja liikahappoisuutta rauhoittaen.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Chyawanprash on erinomainen, maistuva päivittäinen vitamiini- ja antioksidanttipitoinen ravintolisä ylläpitämään koko perheen terveyttä.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.628
Pakkauskoko 500 g
Sisältää Saccharum officinarum, Emblica officinalis, Pueraria tuberosa, Bacopa monniera, Piper longum, Aegle marmelos, Gmelina arborea, Oroxylum indicum, Clerodendrum phlomidis, Stereospermum suaveolens, Desmodium gengaticum, Uraria picta, Solanum indicum, Solanum surrattense, Adhatoda vasica, Curcuma zedoaria, Cyperus rotundus, Dioscorea bulbifera, Glycyrrhiza glabra, Nymphaea stelleta, Phaseolus trilobus, Phyllanthus niruri, Pistacia integerrima, Teramnus labialis, Terminalia chebula, Crocus sativus, Elletaria cardamomum, Cinnamomum tamala, Asparagus racemosus, Anacyclus pyrethrum, Mesua ferrea, Cinnamomum zeylanicum, Caryophyllus aromaticus, Sesamum indicum (SEESAMI/SESAM), sitruunahappo/citronsyra.
Käyttöohje Maksimaalisen hyödyn saamiseksi nauti 1-2 tl tätä makeankirpeää hilloa kahdesti päivässä. Voit syödä Chyawanprashaa suoraan lusikalla, levittää sitä paahtoleivälle tai lisätä sitä vaikka teen joukkoon. Testaa ja tykästy!
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Ayurveda Pura
Valmistaja Ayurveda Pura Ltd.
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 45
Arvostelut