Tervetuloa Pur-kauppaan ostoksille!     ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ TILAUKSILLE

Ayurveda Pura Chyawanprash 500 g

20.5
Ayurveda Pura Chyawanprash 500 g
20,50 €
Chyawanprash on erinomainen, maistuva päivittäinen vitamiini- ja antioksidanttipitoinen ravintolisä ylläpitämään koko perheen terveyttä.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Chyawanprash on puhdas, aito ja luonnollinen, perinteinen Intiassa käytetty terveystuote. Sitä on elämän eliksiirinä käytetty jo yli 5000 vuoden ajan elvyttämään mieltä ja kehoa. Chyawanprash on erinomainen päivittäinen vitamiini- ja antioksidanttipitoinen ravintolisä ylläpitämään terveyttä.

Ayurveda Pura Lontoon Chyawanprash tehdään aidolla ja autenttisella ayurveda –reseptillä ja valmistuksessa käytetään vain korkealaatuisia ainesosia, joita on saatu esimerkiksi Himalajalta. Sisältää yli 35 luonnollista ainesosaa kuten hedelmiä, yrttejä ja mausteita sekä amla-marjaa, joka on yksi voimakkaimmista C-vitamiinin lähteistä.

Ayurveda Puran Chyawanprash on markkinoiden puhtainta ja hienointa laatua ja myös maultaan maukkainta. Sitä voi ja kannattaa nauttia koko perheen voimin. Ayurveda Puran Chywawnprash on ainoa maailmassa, joka on voittanut arvostetun hyvä maku palkinnon (Great Taste Award), ja siksi lapsetkin pitävät sen mausta.

Maksimaalisen hyödyn saamiseksi nauti 1-2 tl tätä makeaa, kirpeä hilloa kahdesti päivässä. Voit syödä Chyawanprashaa suoraan lusikalla, levittää sitä paahtoleivälle tai lisätä sitä vaikka teen joukkoon. Testaa ja tykästy!

Tuotteen sisältämä Amla-marja, joka tunnetaan myös Intian karviaisena on monipuolisesti hyväksi ruoansulatuskanavalle. Se voi säännöllisesti käytettynä toimia muun muassa ruoansulatusta vahvistaen ja liikahappoisuutta rauhoittaen. Se voi myös auttaa vahvistamaan maksan toimintaa poistamalla myrkkyjä kehosta ja terävöittäen älyä sekä tukemalla hermoston normaalia toimintaa.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.628
Pakkauskoko 500 g
Sisältää Emblica officinalis, Sida cordifolia, Phaseolus trilobus, Teramnus labialis, Pistacia integerrima, Phyllanthus niruri, Dendrobium macrarei, Terminalia chebula, Tinospora cordifobia, Glycyrrhiza glabra, Dioscorea bulbifera.
Käyttöohje Maksimaalisen hyödyn saamiseksi nauti 1-2 tl tätä makeaa, kirpeä hilloa kahdesti päivässä. Voit syödä Chyawanprashaa suoraan lusikalla, levittää sitä paahtoleivälle tai lisätä sitä vaikka teen joukkoon. Testaa ja tykästy!
Tuotemerkinnät Vegaani
Tuotemerkki Ayurveda Pura
Valmistaja Ayurveda Pura Ltd.
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 41
Arvostelut

Katso kaikki Ayurveda Pura tuotteet tästä.


Tuotteen asiasanat

Toiset asiakkaat merkitsivät tämän tuotteen näillä asiasanoilla:

Käytä välilyöntejä erottaaksesi asiasanat. Käytä puolilainausmerkkejä (') lauseille.