ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Cosmoveda Ghee Luomu 150 g

5.9
Cosmoveda Ghee Luomu 150 g
5,90 €
G
L
FT

Saatavuus: Varastossa

Terveydelle monipuolisen hyvää kirkastettua voita, joka tarjoaa apua mm. iho-ongelmiin ja mielen tasapainoon auttaen monia myös allergiaoireiden hoidossa.
Kuvaus

Yksityiskohdat

Cosmovedan Ghee on tärkeä osa ayurvedista keittiötä. Se on valmistettu vapaasti laiduntavien lehmien maidosta ja sitä voidaan käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Myös monet laktoosi-intoleranssista kärsivät ovat pystyneet käyttämään gheetä.

Ghee mainitaan usein yhtenä ihmiskunnan vanhimmista "pyhistä ruuista". Sillä on ollut (ja on edelleen) keskeinen asema joogan ja perinteisen intialaisen lääketieteen, ayurvedan, parissa. Huikeiden terveysvaikutustensa ansiosta ghee on noussut suureen suosioon viime vuosina myös terveystietoisten länsimaisten ihmisten keskuudessa.

Ayurvedassa gheetä arvostetaan terveyttä edistävien ja lääkinnällisten vaikutustensa ansiosta ja sitä käytetään myös ruokaöljynä intialaisen keittiön antimissa. Ayurvedan näkökulmasta gheen katsotaan edistävän aivotoimintaa ja auttavat joogisissa puhdistustumismenetelmissä. Ayurvedassa kehotetaan käyttämään gheeta myös palovammojen ja rakkuloiden hoitoon. Sen sanotaan myös parantavan ihon kirkkautta ja ruuansulatusta sekä tasapainottavan mieltä. Ghee onkin sen sisältämien rasvojen ansiosta erityisen hyvää hoitoa ihon hyvinvointia ajatellen.

Allergia johtuu liiasta maa- ja vesielementistä kehossa, eli kaphan kertymisestä. Gheen juominen saattaa auttaa allergiaoireiden torjumisessa.

Gheessä on paljon antiokdisantteja ja se edesauttaa vitamiinien imeytymistä toisista ruoka-aineista. Gheen sisältämillä voihapoilla on viruksia torjuvia ominaisuuksia.

Ghee säilyttää ravintoarvonsa myös korkeissa lämpötiloissa ja siksi sitä pidetäänkin yhtenä parhaista öljyistä leipomiseen, hauduttamiseen ja jopa uppopaistamiseen. Gheetä voi mitä mainioimmin käyttää myös leivällä muun levitteen asemasta tai maustaa sillä teen tai kahvin.
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.295
Pakkauskoko 150 g
Sisältää Maitorasva * lehmänmaidosta valmistettua voita .
* (luomu)

Kaikki ainekset ovat Reilun kaupan tuotteita.
Käyttöohje Suositeltavaa säilyttää avaamisen jälkeen viileässä. Voidaan käyttää sisäisesti ja ulkoisesti.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Luomu, Reilu kauppa
Tuotemerkki Cosmoveda
Valmistaja Cosmoveda EK Günther Eckerle
Valmistusmaa Intia
Yksikkö Kpl
Yksikköhinta 39.35
Arvostelut