ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Dafna's Kiinteyttävä Tehoseerumi - Anti Aging & Glow - 30ml

72
Dafna's Kiinteyttävä Tehoseerumi - Anti Aging & Glow - 30ml
72,00 €
G
V

Saatavuus: Varastossa

Ylellinen Dafna’s Serum Anti Aging & Glow tehoseerumi on elvyttävien ihonhoitotuotteiden aatelia!

Tämä useita palkintoja voittanut tehotuote lunastaa lupauksensa ja sen tuomat ihoa elvyttävät vaikutukset näkyvät jo ensimmäisellä käyttökerralla. Seerumin teho perustuu kehittyneeseen bioteknologiaan, jonka avulla tuotteen luonnolliset ja aktiiviset ainesosat saadaan paremmin ihon käyttöön pintaa syvemmällä.

Tehoseerumi sisältää arvokkaita aktiiviaineita, joista ruusu- ja oliiviöljy ravitsevat ja pehmentävät ihoa. Sikurijuuren oligosakkaridit lisäävät kollageenin tuotantoa ja synteesiä, joka välittömästi kiinteyttää ihoasi.

Hyaluronihappo auttaa ylläpitämään tehokkaasti ihosi kosteustasapainoa.

100% luonnollinen, soveltuu kaikille ihotyypeille.
Kuvaus

Yksityiskohdat

TEHO-AINEET

TensUpTM on tulosta uuden sukupolven bioteknologiasta ja se muodostuu kahdesta kasvista: Tarasta ja Sikurijuuresta. TensUpTM kohottaa ihon omaa kollageenin tuotantoa ja valmistamista.

Rosa Canina– öljyllä on ihon ikääntymisprosessia hidastava vaikutus.

Hyaluronihappo (Sodium Hyaluronate) on kooltaan pieni molekyylinen ja se pääsee imeytymään helposti ihon syvimpiin kerroksiin. Se on voimakkaasti ihoa kosteuttava.

DAFNA’SAromaterapeutti ja naturopaatti Dafna on kehittänyt yhteistyössä tutkijoiden kanssa ikääntymistä hidastavan ihonhoitosarjan, jonka teho pohjautuu ayurveda filosofiaan, luonnollisiin ja bioaktiivisiin ainesosiin sekä pitkälle kehittyneeseen bioteknologiaan. Dafnan ihonhoitosarja on suunniteltu siten, että sillä on hyödyllisiä vaikutuksia niin ihoon kuin hyvinvointiin. Jokainen Dafnan tuotteista on paljon enemmän kuin pelkkä kosmetiikkatuote; se on rituaali, tunne ja todellinen hyvinvointikokemus sisäisesti ja ulkoisesti.

Dafnan ihonhoitosarjan vaikuttavat aineet puhdistavat, korjaavat, laskevat stressiä ja energisoivat tehokkaasti. Dafna on huolella valinnut käyttöönsä 40 luonnollista aktiivista raaka-ainetta (kasviuutteita, luonnollisia eteerisiä öljyjä, ja bioteknologian avulla muokattuja kasveja), jotka muodostavat synergiassa keskenään tehokkaita tuotteita, joita on turvallista käyttää. Käyttämällä vain pienimolekyylisiä aktiivisia ainesosia, maksimoidaan niiden imeytyvyys ja tehokkuus iholle ja hyvinvointiin. Tuotteita ei ole testattu eläimillä.

Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.102
Pakkauskoko 20ml
Sisältää Aqua, Caprylic/Capric Triglyceride, Xanthan Gum, Sodium Hyaluronate, Rosa Canina Fruit Oil, Olea Europaea Fruit Oil, Hydrolyzed Soy Protein, Cichorium Intybus Root Oligosaccharides, Casaelpinia Spinosa Gum, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Gluconolactone, Tocopherol.
Käyttöohje Taputtele pieni määrä seerumia sormenpäiden avulla kasvoillesi, kaulallesi ja dekolteellesi. Viimeistele kasvovoiteella. Vältä silmien aluetta.
Tuotemerkinnät Gluteeniton, Vegaani
Tuotemerkki Dafna's
Valmistusmaa Espanja
Sertifioinnit BioCert Italia
Yksikkö Litraa
Yksikköhinta 1300
Arvostelut