ILMAINEN TOIMITUS YLI 65€ VERKKOKAUPPATILAUKSILLE.

Dr. Bronner's Magic Soaps - Citrus 140 g

7.9
Dr. Bronner's Magic Soaps - Citrus 140 g
7,90 €
FT
V

Saatavuus: Varastossa

Ihanteellinen saippua moneen käyttöön!
Kuvaus

Yksityiskohdat

Dr. Bronner's -saippuat


18 saippuaa yhdellä iskulla! Dr. Bronner´s-sarjan hätkähdyttävän hyvät "ihmesaippuat" säästävät tilaa kotona, sillä tarvitset vain yhden pullon pesuainetta! Magic 18-in-1 saippuat sopivat nimittäin mitä mainioimmin mm. hiusten, vartalon, vaatteiden tai astioiden pesuun. Toisin sanoen 18-in-1 Saippuat sopivat melkein mihin vain!

Railakkaan raikkaasti sitruksilta tuoksuva, monikäyttöisyydessään ylivertainen, iki-ihana "ihmesaippua" vaahtoaa runsaasti ja pehmeästi. Tämä palamuotoinen supersaippua on aivan ylivertainen tuote otettavaksi mukaan matkalle - sen voit napata kassiisi myös lentokoneeseen ja pestä sillä mitä vaan! Mahtava tuote myös vaelluksille - ainoaksi pesuaineeksi aina astian- ja pyykinpesusta hiusten ja vartalon pesuun.

Dr. Bronner's:in Magic Soap on valmistettu pitkälti luomulaatuisista, reilun kaupan kriteerien mukaisesti tuotetuista raaka-aineista ilman eläinkokeita. Pakattu kauniiseen pakkaukseen, joka on 90% kierrätyspaperia ja 10% hamppu-pellavaa (Living Tree Paper Co.).
Lisätiedot

Lisätiedot

Paino kilogrammoina 0.1487
Pakkauskoko 140 g
Sisältää Organic Coconut Oil*, Organic Palm Oil*, Sodium Hydroxide**, Water, Organic Orange Oil, Organic Olive Oil*, Organic Hemp Oil, Organic Jojoba Oil, Organic Lemon Oil, Organic Lime Oil, Sea Salt, Citric Acid, Tocopherol

* = Reilun kaupan raaka-aine
** = Öljyjen saippuoinnin jälkeen tätä ei ole enää jäljellä
Käyttöohje Käytä kaikenlaiseen puhdistukseen ja puhdistautumiseen.
Tuotemerkinnät Reilu kauppa, Vegaani
Tuotemerkki Dr. Bronner's
Valmistaja Dr.Bronner's
Valmistusmaa Yhdistynyt kuningaskunta
Sertifioinnit Leaping Bunny, NaTrue***, Vegan, Reilu kauppa
Yksikkö Kilogrammaa
Yksikköhinta 42.41
Arvostelut